Siguranta inseamna viata. Tu ce alegi?

Siguranta inseamna viata. Tu ce alegi?

Siguranta inseamna viata. Tu ce alegi?

by December 6, 2018 0 comments

Majoritatea oamenilor evita sa se gandeasca preventiv la situatii neplacute si accidente, insa acestea se pot intampla oricui, inclusiv tie, la fiecare pas. De cele mai multe ori, acestea te prind nepregatit financiar, mai ales atunci cand este vorba despre un accident care provoaca daune la nivelul bunurilor tale, cum ar fi accidentele in trafic, care genereaza cheltuieli imense uneori, foarte greu de acoperit. Exista o serie lunga de riscuri de baza si riscuri suplimentare, de aceea este important sa fii mereu precut si sa iei in considerare siguranta ta si a celor dragi tie. Te-ai gandit la o varianta care iti ofera o cale simpla si accesibila pentru a asigura protectie tie si familiei tale, pentru a face fata cheltuielilor neprevazute in urma unui accident?

 

Gothaer ofera ca solutie asigurarea de accidente a persoanelor aflate in autovehicule

 

Aceasta polita de asigurare este destinata celor care detin o masina asigurata, si e menita ca, in cazul unui accident de orice grad, sa acopere persoanele aflate in masina, inclusiv conducatorul autovehiculului. In urma producerii unui accident in care este implicat autovehiculul in cauza, se pot genera costuri foarte mari. Indiferent daca accidentul s-a produs in timpul stationarii, din cauza fenomenelor atmosferice, riscuri catastrofice precum cutremurele sau inundatiile, asiguratorul acorda o despagubire a persoanelor implicate. E dificil sa te gandesti la cele mai rele scenarii, insa in urma unui astfel de accident, tu sau cei dragi tie pot suferi cheltuieli medicale enorme, invadilitate sau chiar deces. Daca vrei sa elimini grijile financiare aparute in urma unei astfel de situatii, atunci aceasta asigurareeste alegerea perfecta pentru ca tu si familia ta sa beneficiati de cat mai multa siguranta. Incheierea unei astfel de asigurari iti ofera un confort fizic, psihic si financiar, in caz de nevoie, beneficiind de cele mai bune servicii.

 

Ofertele asiguratorilor includ un pachete complex, cu o gama larga de beneficii. Optional, se pot adauga acoperiri suplimentare, in vederea unei protectii financiare complete, customizabile, special creeata pentru nevoile tale. Pe site-ul https:// www. gothaer. ro/  vei gasi mai multe informatii legate de aceste polite de asigurare, care beneficiaza de o atentie speciala acordata serviciilor de calitate.

 

Cum te ajuta acest tip de asigurare?

 

Se pot produce accidente chiar si in timpul stationarii, opririlor, transbordarilor, coborarii sau urcarii pasagerilor in autovehicul. Astfel, Gothaer ia in considerare posibilitatile producerii unui eveniment imprevizibil, in orice circumstante. Ce se intelege prin accident? Efectele indirecte ale fenomenelor naturii, riscuri catastrofice cum ar fi precipitatii atmosferice abundente, alunecari sau prabusiri de teren, rasturnari, incendii sau explozii. Toate cele mentionate anterior sunt riscuri inglobate in aceasta polita de asigurare si, in urma producerii unei intamplari nefericite de acest gen, vei fi asigurat si despagubit financiar.

 

Este important sa alegi un asigurator de incredere, care ofera seriozitate, reputatie pe piata si in relatie cu clientii. Cu o experienta de aproape 200 de ani in acest domeniu, Gothaer este alegerea numarul unu a milioane de clienti, fiind recunoscut prin implicare, calitate si seriozitate.

 

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.