Cine ar putea fi în fruntea listei PNL pentru europarlamentare

Cine ar putea fi în fruntea listei PNL pentru europarlamentare

Cine ar putea fi în fruntea listei PNL pentru europarlamentare

by February 21, 2019 0 comments

Jurnalistul Rareș Bogdan a negat în mai multe rânduri că ar accepta oferta celor de la PNL pentru a candida la alegerile europarlamentare, dar informația este susținută cu tărie de către cei din PNL. Jurnalistul Radu Tudor, care citează surse din PNL, susține că Rareș Bogdan este în proporție de 90% capul de listă al PNL pentru alegerile europarlamentare, iar în plus, Ludovic Orban i-a oferit președinția PNL București.

”Potrivit unor surse de la varful PNL, realizatorul tv Rares Bogdan are 90% sanse de a deveni cap de lista pentru alegerile europarlamentare.

Bogdan a purtat mai multe discutii cu presedintele PNL Ludovic Orban, iar lista PNL a fost deja amanata de 2 ori pentru ca cei doi sa concluzioneze colaborarea lor.

Potrivit acelorasi surse, Orban i-a oferit realizatorului Realitatea tv si sefia organizatiei PNL Bucuresti, detaliu care inca se mai negociaza. Actualul sef al PNL Bucuresti este Cristian Busoi, prezent si el pe o pozitie eligibila in lista partidului pentru europarlamentare.

Un cuvant greu de spus in aceasta micare il va avea si patronul Realitatea tv, Cozmin Gusa.”, scrie Radu Tudor, pe blogul personal.

 

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.