Răspunsul lui CTP pentru Mihai Șora : Să mori tu?

Răspunsul lui CTP pentru Mihai Șora : Să mori tu?

Răspunsul lui CTP pentru Mihai Șora : Să mori tu?

by March 8, 2019 0 comments

Joi seară, Cristian Tudor Popescu i-a răspuns lui Șora, care a sugerat că ar fi bine să fie închis postul digi 24: „Domnul Șora argumentează după aceea ce a spus. Pomenește despre niște expresii care ar fi de fapt echivalentul celor spuse de dânsul. Spune că „merită să dispară” e totuna cu „după faptă și răsplată”, sau „și-a făcut-o cu mâna lui”. De asemenea mai spune domnul Șora că între „merită să” și „trebuie să” este „o diferență ontologică, nu doar (formal) lingvistică. Prin urmare, îi dau și eu un răspuns domnului Mihai Șora, un răspuns ontologic: Să mori tu? Ă? Să mori tu? Eu sper că domnul Șora nu se va supăra, pentru că domnul Șora nu este bântuit de „incapacitatea de a analiza lucid o situație, de a stabili relația de cauzalitate între fenomene”, cum suntem noi, eu, în cauză”.

Răspunsul la răspuns, a domnului Șora: ”ar fi fost mai demne de atenție temerile referitoare la evoluția Digi 24, decât răstălmăcirea bietelor mele rânduri”.

Totul a început de la o postare a lui Mihai Șora care a scris pe Facebook, după un interviu cu Florin Iordache la Digi 24, că „o televiziune care îl invită pe AltăÎntrebare în fața românilor merită să dispară”.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.