Comisia Europeană pune în discuție situația statului de drept din România

Comisia Europeană pune în discuție situația statului de drept din România

Comisia Europeană pune în discuție situația statului de drept din România

by April 3, 2019 0 comments

Comisia Europeană discută miercuri în premieră situația statului de drept în România. Comisia a făcut anunțul pe fondul informațiilor despre presiunile PSD asupra guvernului pentru a adopta în ședința de Guvern de mâine OUG pentru modificarea Codurilor penale.

Comisia Europeană discută miercuri în premieră situația statului de drept în România, anunță un purtător de cuvânt al CE. Comisia a făcut anunțul pe fondul informațiilor despre presiunile PSD asupra guvernului pentru a adopta în ședința de Guvern de mâine OUG pentru modificarea Codurilor penale.

„Comisia Europeană trebuie să acționeze pentru a salva statul de drept. Colegiul Comisarilor va discuta mâine starea statului de drept în România”, anunță purtătoarea de cuvânt a Comisiei, Mina Andreeva.

Frans Timmermans la va prezenta mâine comisarilor europeni concluziile discuțiilor dintre experții Comisiei și cei ai Guvernului României, au declarat pentru G4Media.ro surse politice. Nu e exclus însă ca discuția să continue și pe alte subiecte legate de atacul PSD la justiție, potrivit surselor citate.

Săptămâna trecută, în ajunul ședinței de Guvern, premierul Viorica Dăncilă și vicepreședintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, au avut o discuție telefonică pe tema OUG pe modificarea Codurilor Penal și de Procedură Penală.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.