Injurii, șantaj, amenințări! Cum a fost linșat public, deputatul PNL Dan Gheorghe

Injurii, șantaj, amenințări! Cum a fost linșat public, deputatul PNL Dan Gheorghe

Injurii, șantaj, amenințări! Cum a fost linșat public, deputatul PNL Dan Gheorghe

by June 10, 2019 0 comments

La noi, proiectul numit presă democratică, a eșuat lamentabil. Se spune că mass-media este a patra putere în stat. Din păcate, jurnalismul s-a băgat, cu bocanci, cu tot, în toate celelalte puteri, decizând cine ce și cum, voind parcă să preia puterea toată. Presa analizează, presa condamnă, presa te face mare, presa te îngroapă, presă îți pune cătușe sau te eliberează.

Presa decide cine este bun , cine este rău, cine trebuie executat public, cine trebuie calomniat, șantajat și amenințat. De o bună bucată de timp, limbajul folosit de gazetarii activiști, progresiști, haștagiști, reziști, și alte neamuri, este unul suburban, fără nicio limită în exprimare. Presa a ajuns o hasna publică, în care, toți se pot …exprima liber. De asemenea, ura creată în societatea românească de o haită de așa ziși protestatari și-a atins scopul. Toată lumea urăște pe toată lumea, toți stau cu m…e în gură, ca o lozincă triumfătoare. Mai mult, ca-n vremurile de tristă amintire, înfierarea publică, duce la execuția publică. Nimeni nu scapă!

Acești rezistenți, sub blana unor ong-uri ,  după misiunea îndeplinită, și-au găsit un loc călduț în structurile de partid, recunoacătoare față de lupta lor, neobosită, cu dușmanul de clasă.

Avem un caz revoltător, care ilustrează perfect, unde poate duce acest comportament deviant al societății românești. Marii victorioși ai acestor alegeri, își arată, în continuare fața hâdră. Ei au înfrânt, lor li se cuvine totul în țara asta. Mai deunăzi, deputatul  PNL, Dan Gheorghe și-a exprimat, pe Facebook,  un punct de vedere legat de amendarea Constituției, propunând ca printre modificările aduse, să fie cuprinsă și  prevederea referitoare la familia tradițională, âinând cont de cele 3 milioane de semnături, publice.  O bază de dezbatere liberă, care să genereze soluții și idei. Unde s-a ajuns? Un val de injurii, amenințări, șantaj, cu alte cuvinte, un adevărat linșaj public. Cine? Rezistenții, haștagiștii, activiștii de stânga, mulți jurnaliști, chiar și colegi de partid.

Revista kamikaze, care se vrea a fi una de satiră politică, și-a abandonat misia și a devenit una militantă, războinică, poate prima instituție mass-media care a introdus limbajul obscen, trivial, jignitor și calomnios. Cum a crezut de cuviință kmz.ro să trateze această știre: ” Motive pentru care nu mai votez cu PNL. Azi: deputatul diliu care cere aplicarea referendumului pentru familia tradițională, eșuat”. Acesta este titlu unei instituții de presă, în lumea civilizată a democrației românești.  Suna a satiră? Nicidecum, poate a insultă și calomnie, potrivit prevederilor legale.  Jignirile au continuat, în text, în aceeași notă de execuție publică, tip Scânteia anilor 50. ” Ți-a blocat mintea nebunul cu declarația asta, e imposibil să-i dai replică. De o asemenea ruptură logică, magistrală în prostia ei, doar Tăriceanu mai e în stare, dar măcar Tăriceanu are un număr considerabil de ani și unul și mai considerabil de neveste. Pur și simplu, nu ai ce replică să dai la asa ceva, în afară de “Lupii, uăi!”

Execuția publică a deputatului Dan Gheorghe, continuă, progresișii, atacând în valuri, ca lupii: ”Declar public si cu mana pe inima ca voi face tot ce imi sta in putinta ca un astfel de personaj sa nu mai ajunga in Parlament. Nu exista afront mai mare din partea unui ales ca sa nesocotesca dorinta poporului.  Mai intai o sa imi fac buletin de porumbi. Apoi o sa ne distram in campanie. Domnul “ca paramentar”, va urez un sincer si respectuos #haisictir si la mine pe pagina”. Cum sună această postare a jurnalistei Oana Despa, fosta la Digi 24, acum activând în zona haștagistă? Ce ar spune judecătorii? Unde se poate încadra, juridic, acest mod de exprimare? Șantaj, amenințare, hărțuire publică?  Ar merge o plângere penală?

Dan Gheorghe nu a scăpat nici de mâna lungă a calomniei unui colegul  de partid, mai nou,  unul pe nume Tudor Cârsoiu, activist de meserie, care s-a remarcat la mitingurile anti-PSD și unde ieșea în evidență prin comportamentul violent și denigrator. Drept răsplătă că a strigat de mii de ori, ”M…e PSD”, conducerea liberal l-a cooptat în partid, ca membru al organizației PACT, condusă de Sebastian Burduja, despre care presa bine informată spune că este fiul unui fost nomenclaturist comunist. Ce îi spune Cârstoiu lui Dan Gheorghe, pe facebook:  ”Băi colega… ești dus cu pluta. A fost un referendum care a respins asta. Nu accepți vointa poporului? Abia aștept să mă așez confortabil în PNL și să mă lupt din interior cu homofobi ca tine(…)sunt președintele comisiei de etică de la PACT pentru România, suntem în faza avansată de fuziune cu voi, iar pe tine te urmăresc de mult și am văzut și cum jigneai protestatarii la Antena 3. Tu în PNL esti 0, nu contezi și o să mă asigur ca democratic vei disparea din rândurile demnitarilor aleși în PNL. Hai sictir”. Cum se poate răspunde, rezonabil, civilizat la aceste apucături  neghioabe, care denotă o totală lipsă de caracter ? Aceasta este noua clasă politică românească?  Oricum, justiția ar trebui să facă puțină curățenie morală printre acești activiști de viță securistă, care lasă pierdută, undeva,  în istorie, busola moralității societății românești.

 

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.