ALDE Sibiu: Raluca Turcan a învățat la Moscova arta diversiunii în politică

ALDE Sibiu: Raluca Turcan a învățat la Moscova arta diversiunii în politică

ALDE Sibiu: Raluca Turcan a învățat la Moscova arta diversiunii în politică

by July 9, 2019 0 comments

Raluca Turcan a declarat public că Partidul Național Liberal i-a cerut președintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, să convoace sesiune extraordinară a forului legislativ pentru ca senatorii să dea votul final pe un proiect de lege care vizează desființarea Secției speciale pentru investigarea magistraților.  Ea motivează cererea pe Raportul GRECO privind starea justiţiei în România, susține ALDE Sibiu.

„Raluca Turcan probabil că simte declinul în sondaje al preşedintelui Iohannis şi execută un nou ordin al acestuia. Atacul ei la preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu şi cererea de convocare a Senatului în sesiune extraordinară sunt doar tertipuri probabil învăţate pe vremea când făcea şcoala la Moscova. Raportul GRECO a apărut în 9 iunie, dar probabil că cei şcoliţi în Rusia doar acum au apucat să îl citească” a declarat Ovidiu Gheorghe Tocaciu, preşedinte ALDE Sibiu.

Raluca Turcan şi PNL creează o falsă problemă: Raportul GRECO nu este de ieri ci de o lună de zile, iar recomandările făcute acolo sunt analizate de Guvern conform procedurilor. Un răspuns s-a cerut Guvernului până în 30 iunie 2020, nu până mâine cum doreşte doamna Turcan.

Cât priveşte tema desfiinţării unor instituţii din justiţie, probabil că acestea sperie unii simpatizanţi de partid care se ascund sub roba magistraturii. Guvernul României, în urma rezultatelor referendumului din 26 mai pe tema justiţiei a transpus imediat în legislaţie şi în măsuri concrete voinţa populară. Doar că Raluca Turcan vrea să folosească această temă ca metodă de campanie electorală pentru Klaus Iohannis, disperat se pare de scăderea în toate sondajele de opinie, inclusiv cele interne ale PNL.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

<