Elena Udrea s-a întors în România. ”Vreau să-mi cresc fetița acasă”

Elena Udrea s-a întors în România. ”Vreau să-mi cresc fetița acasă”

Elena Udrea s-a întors în România. ”Vreau să-mi cresc fetița acasă”

by July 8, 2019 0 comments
Elena Udrea confirmă, într-o postare pe Facebook, că s-a întors în țară, ea spunând că a renunțat de bunăvoie la statutul de refugiat în Costa Rica, pentru că vrea să își crească fetița acasă.
Udrea precizează că a intrat în țară luni dimineață, la ora 06.00, prin vama Giurgiu. „Am ales o variantă mai rapidă decât să aștept o cursă de azi, spre Otopeni. Nicio altă speculație nu își are rostul”, a explicat ea.

Anterior, atât logodnicul, cât și avocatul Elenei Udrea au confirmat că fostul ministru se află în România. „Pot să confirm că Elena Udrea este în țară. (…) Nu am nicio informație (cu privire la modul în care a intrat în țară, n.r.). Pot să spun că probabil a ales cea mai rapidă cale de a se întoarce. Dacă a găsit o cursă mai rapidă către altă locație, cu mașina, probabil a ales acea cursă. Ca să nu rămână mult timp în aeroport”, a declarat avocatul Veronel Rădulescu, la Antena 3.

Potrivit apărătorului lui Udrea, fostul ministru al Turismului nu mai are niciun dosar care i-ar putea pune în pericol libertatea.

La aproape un an și jumătate de la fuga sa din țară, Elena Udrea ar fi revenit în România, anunțau, în cursul dimineții, Antena 3 și Digi 24. Ea se afla în Costa Rica de la începutul anului 2018.

Elena Udrea a fost arestată, în octombrie anul trecut, (odată cu Alina Bica) în Costa Rica din 3 octombrie, în baza unor mandate Interpol emise la cererea României. Însă au fost eliberate în preajma Crăciunului, după decizia CCR privind completurile de 5 judecători.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.