Liberalii lui Tăriceanu acuză: PNL rămâne un partid de buzunar al președintelui Iohannis

Liberalii lui Tăriceanu acuză: PNL rămâne un partid de buzunar al președintelui Iohannis

Liberalii lui Tăriceanu acuză: PNL rămâne un partid de buzunar al președintelui Iohannis

by July 7, 2019 0 comments

Sibiul are un nou primar: Corina Bokor. Fostul viceprimar FDGR a fost aleasă primar interimar, după suspendarea din funcţie a lui Astrid Fodor. După raportul ANI privind incompabilitatea lui Fodor şi decizia definitivă a instanţei de judecată, actualul primar nu şi-a dat demisia, cum era legal şi moral, susține ALDE Sibiu.

”A aşteptat să fie suspendată din funcţie de prefect. Consilierii locali FDGR şi PNL au votat la unison pe Corina Bokor primar, deşi o opţiune era şi liberalul Tiberiu Drăgan. Dar PNL a preferat ca de obicei să facă jocul FDGR la Primăria Sibiu, dovedind că este un partid de buzunar al preşedintelui Iohannis”, mai afirmă liberalii lui Tăriceanu.

ALDE Sibiu este singura organizație de partid care reacționează în urma demiterii primarului Sibiului, în urma unei decizii judecătorești definitive și irevocabile.

Corina Bokor este viceprimar din decembrie 2014, propulsată peste noapte de Astrid Fodor. „Bokor nu s-a remarcat cu nimic în toţi anii de când coordonează serviciile Primăriei. Stadiul dezastruos de implementare a tuturor marilor proiecte se reflectă în lipsa totală de viziune a echipei Fodor – Bokor de la Primăria Sibiu. Probabil că cele două au fost prea ocupate cu uneltirile şi bârfele din Primăriei, sau cu măritul salariilor la Poliţia Locală şi a altor angajaţi din Primărie, ca să mai aibă timp şi de municipiul Sibiu”, a declarat Ovidiu Gheorghe Tocaciu, preşedinte ALDE Sibiu.

Din păcate nu ne aşteptăm la o îmbunătăţire a calităţii managementului Primăriei cu Bokor în frunte. Ea, după cum a declarat la investitură, este doar un pion care aşteaptă întoarcerea lui Astrid Fodor pe fotoliul de primar, se mai spune în comunicatul ALDE Sibiu.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.