Se mănâncă între ei! ”De luni de zile zic că sunt cârtițe ale PSD”

Se mănâncă între ei! ”De luni de zile zic că sunt cârtițe ale PSD”

Se mănâncă între ei! ”De luni de zile zic că sunt cârtițe ale PSD”

by July 31, 2019 0 comments

Pregătirile pentru protestul din 10 august dau naștere la tensiuni între liderii grupării #Rezist. Mălin Bot îl acuză pe Sandy Matei că ar fi cârtița celor de la PSD, asta pentru că în solicitarea de autorizare a protestului din 10 august 2019 a trecut mai multe locații. Bot consideră că acesta vrea să-i disperseze pe oamenii care vin la protest în alte piețe din București.

”Foarte interesant la ce se pretează mafia ca să împrăștie lumea în 10 august. Două persoane despre care spun de luni de zile că sunt cârtițe #CiumaRosie, Săndel Matei și Tudor Cârstoiu, autorizează cu Primăria București o diversiune, în 10 august: Plimbarea oamenilor prin oraș, cu proteste prin alte piețe, scopul fiind dispersarea celor deciși să iasă în stradă.

Cârtițele cheamă oamenii de dimineață, probabil într-o zi călduroasă, ca să-i plimbe apoi prin București și să-i epuizeze până seara. Nu mă miră deloc să-i văd pe cei doi implicați în asemenea diversiune, îmi confirmă ceea ce spun public de luni de zile despre ei.

10 August 2018 a fost în Piața Victoriei și acolo trebuie să ne adunăm după ora 17.00.

Interesul PSD & ALDE este să fie cât mai puțini oameni în Piața Victoriei, așa că sunt puse cârtițele lor să facă tot felul de alte evenimente prin oraș, chipurile cu marș către piața Victoriei, marș la care tot ei provoacă agitație, Jandarmeria intervine și uite așa nu mai ajung toți oamenii în Piața Victoriei. Am mai depistat un eveniment prin Piața Universității, cu siguranță în același lor.”, scrie Mălin Bot.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.