Urmările crimelor de la Caracal. Ministrul de 6 zile își dă demisia

Urmările crimelor de la Caracal. Ministrul de 6 zile își dă demisia

Urmările crimelor de la Caracal. Ministrul de 6 zile își dă demisia

by July 30, 2019 0 comments
Nicolae Moga și-a anunțat demisia din funcție, marți, la șase zile de la numirea în funcția de ministru al Administrației și Internelor, în urma uciderii celor două adolescente din Olt, caz care a scos la iveală ineficiența autorităților. El a spus că a luat această decizie marți dimineață, în urma unei discuții cu premierul Viorica Dăncilă.
Nicolae Moga a făcut acest anunț la Palatul Victoria, cu jumătate de oră înainte de ședința CSAT în care ar urma să fie prezentat raportul Ministerului de Interne în cazul Caracal.
“În urma unei discuții pe care am avut-o cu premierul, am decis să mă retrag din funcția de ministru de Interne. Retragerea din această demnitate trebuie văzută ca un nou început pentru minister. Toate aceste cercetări vor continua. Am încredere în oamenii onești și profesioniști din minister. Îi mulțumesc doamne premier pentru încredere și trebuie ca astfel de evenimente să nu mai fie posibile pe viitor”, a spus Nicolae Moga.
El a susținut că în cazul Caracal a dispus “toate controalele posibile pentru identificarea vinovaţilor” și că are încredere “în oamenii oneşti din minister”.
Nicolae Moga era în funcția de ministru al Afacerilor Interne de 6 zile, după remanierea ministrului Carmen Dan. Nicolae Moga este senator PSD de Constanţa, aflat la al treilea mandat şi vicepreşedinte al Biroului Permanent al Senatului.
Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.