Președintele TATA, reținut de procurori pentru că și-ar fi violat fiica

Președintele TATA, reținut de procurori pentru că și-ar fi violat fiica

Președintele TATA, reținut de procurori pentru că și-ar fi violat fiica

by August 21, 2019 0 comments

Bogdan Drăghici, preşedintele Asociaţiei T.A.T.A., a fost reținut după ce, potrivit unor surse, ar fi fost acuzat că și-ar fi violat fata. Bărbatul urmează să fie prezentat judecătorilor, cu propunere de arestare preventivă.

Soţia preşedintelui asociaţiei TATA, Helen Drăghici, a cerut în 2019, la instanţa de judecată, stabilirea unui ordin de restricţie în cazul lui Bogdan Drăghici faţă de fiica sa, dar instanţa a respins această cerere.
În prima fază a procesului, la judecătorie, magistratul care a analizat cazul a stabilit respingerea cerererii femeii, de stabilire a ordinului de restricţie.

“Respinge cererea de emitere a unui ordin de protecţie ca neîntemeiată. În temeiul art.2 lit.o din Protocolul nr.48511/2019, stabileşte onorariu avocat oficiu în sumă de 500 lei pentru av.Barbu Silvia Ana-Maria, onorariu ce urmează a fi avansat din fondurile Ministerului Justiţiei. Cu apel în 3 zile de la pronunţare. Cererea de apel se va depune la Judecătoria Sectorului 5. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor, azi, 22.07.2019, ora 11,35”, se arată în decizia din 22 iulie a Judecătoriei Sectorului 5.
În prezent dosarul se află la Tribunalul Bucureşti, după ce Helen Drăghici a contestat soluţia primei instanţe şi are termen stabilit pentru luna septembrie.

La o lună după ce instanţa civilă a respins cererea soţiei lui Drăghici procurorii din capitală au declanşat pe numele acestuia urmărirea penală pentru pretinse acuzaţii de viol.

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.