Victor Ponta prezintă târguielile gen Piața de zarzavat de la Videle

Victor Ponta prezintă târguielile gen Piața de zarzavat de la Videle

Victor Ponta prezintă târguielile gen Piața de zarzavat de la Videle

by August 19, 2019 0 comments

Victor Ponta susține că premierul Viorica Dăncilă i-a cerut sprijinul pentru a-și securiza madatul la Palatul Victoria, spunându-i că va da afară ALDE de la Guvernare și cerându-i să recupereze parlamentarii în Pro România căreia îi va da ce ministere dorește. Ponta spune că prezintă „târguiele gen Piața de zarzavat din Videle” ca să afle „poporul pesedist” „cine este vinovat pentru faptul că în aceasta toamnă vom avea în continuare un Guvern lamentabil, candidați care fac “blat” cu Iohannis”.

Într-o postare pe Facebook, Victor Ponta afirmă că i-a pus cinci condiții premierului, între care să renunțe la candidatura la prezidențiale, fapt care ar fi supărat-o pe Dăncilă care „la doua zile dupa aceasta conversatie a fugit la CEX, s-a “îmbrățișat” cu Stănescu – Baronul Caracalului, i-a mințit pe toți si a decis să nu primeasca ProRomania la guvernare (uitând să precizeze că tocmai îi refuzasem toate ofertele)”.

Celelalte patru condiții se referau la restructurarea Guvernului și a administrației publice, un nou program de guvernare realist și eficient, stabilitate și predictibilitate economică și bugetară, numiri pe criteriul profesionalismului.

„Vreau ca toți votanții Pro România, PSD si ALDE să afle cine este vinovat pentru faptul că în aceasta toamnă vom avea în continuare un Guvern lamentabil, candidați care fac “blat” cu Iohannis și nu intră serios în Alegerile Prezidentiale sperând ca Iohanis si PNL (eventual cu sprijinul UDMR) îi mai țin în funcțiile lor bine plătite, cu elicoptere si milioane de euro subvenție de la Buget! Baronii, incompetentii și analfabeții care au confiscat conducerea PSD ( Dragnii, Dăncilii, Stănestii & Co) nu pot să înteleagă așteptările adevarate ale votanților de stânga, ale “poporului pesedist” / ei cred că totul este de vânzare și totul se reduce la târguieli pe funcții si avantaje pentru ei și gașca lor!”, comenteaă Ponta.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.