Impostorul de la FRT! Războiul antrenorului lui Carmen Iohannis cu legendele tenisului românesc

Impostorul de la FRT! Războiul antrenorului lui Carmen Iohannis cu legendele tenisului românesc

Impostorul de la FRT! Războiul antrenorului lui Carmen Iohannis cu legendele tenisului românesc

by November 10, 2019 0 comments

Antrenorul personal al soției președintelui și finul familiei Iohannis, Marius Vecerdea s-a erijat în marele luptător anticorupție, lansând atacuri  încredibile la adresa legendelor tenisului românesc. De-a valma, Vercerdea îi acuză pe Ion Țiriac, Simona Halep, Mihaela Burzănescu, Monica Niculescu că s-au implicat în deturnarea banilor de la Federația Română de Tenis. Vecerdea încearcă să se răzbune pe Țiriac pentru  că nu a reușit să pună mâna pe conducerea FRF. Acest antrenoraș personal al lui Carmen Iohannis, care a primit cadou de la FRF un turneu internațional de tenis la Sibiu, introduce acest sport în lupta politică, pentru a-și atinge scopurile personale.

“Ion Țiriac împreuna cu Jeno Marky in loja turneului WTA de la București! Suveica prin care 340.000 $ au plecat din fondul de rezerva al României direct in buzunarele unui apropiat al Premierului Ungariei prin intermediul lui Țiriac este dovedita acum prin documente.

Din păcate numele Simonei Halep a fost folosit fără ca ea sa aibă la cunoștința, în nota de fundamentare semnată de Orlando Teodorovici și Ministrul No Name al sportului, in scopul de a obține o suma cat mai mare. După cum vedeți, în nota de fundamentare prin care ei încearcă sa justifice plata din fondul de rezerva, se menționează ca scopul este ca Simona Halep, Mihaela Buzarnescu, Monica Niculescu și alte fete, sa participe la turneul de la București pentru a obține calificarea la Olimpiada de la Tokyo. Doar ca aceste jucătoare nu au avut la cunoștința despre aceste demersuri și cel mai grav, nici nu au participat la acest turneu!!!

Pana aici este doar o simpla deturnare de fonduri publice!!!
A urmat însă o și mai gravă acțiune: delapidarea fondului de rezerva al României!
Așa cum observați din documentele atașate, conform legii, fondul de rezerva al României este destinat pentru situații de urgentă in caz de calamități si alte nenorociri”.

Amintim faptul că Marius Vecerdea a aruncat cu jigniri la adresa Simonei Halep, acuzând-o că este pesedistă.

”Dragă Simona, prin mesajul tău ca răspuns la postarea mea referitoare la sentințe ale justitiei din România, constat cu îngrijorare că ai devenit la rândul tău victima pesedismului, acest comunism cu haine noi, și că ai fost folosită într-un mod josnic pentru a mă ataca direct, dar, mai ales, pentru a amenința și a manipula noul ministru al sportului! Marius Vecerdea: ”Te iert, dragă SIMONA, și te tratez cu COMPASIUNE! Te înțeleg, așa îi înțeleg pe toți sportivii care nu au acces la o EDUCAȚIE desăvârșită, la o EDUCAȚIE care să producă oameni compleți cu INTEGRITATE și spirit civic, NU doar campioni gen gladiatori crescuți doar pentru a arăta că munca și doar munca, fără vreo iluminare spirituală, este cea care prevalează și este folosită ca exemplu de urmat”, a mai scris Vecerdea.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.