Deputat în Parlamentul României: Iisus Hristos s-a născut dintr-o mamă surogat

Deputat în Parlamentul României: Iisus Hristos s-a născut dintr-o mamă surogat

Deputat în Parlamentul României: Iisus Hristos s-a născut dintr-o mamă surogat

by December 27, 2019 1 comment

Unul dintre cei mai controversați lideri ai USR, deputatul Iulian Bulai, cel care cerea, la începutul lui noiembrie, ”tribunale populare, pentru că eu nu mai am încredere că justiţia mai poate face ceva în momentul de faţă”, vine cu alte afirmații scandaloase și revoltătoare.

Bulai, de confesiune catolică, spune că Iisus Hristos s-a născut dintr-o mamă surogat, iar tatăl său este unul ”care acceptă paternitatea fără să fi contribuit la ea”. Blasfemiile lui Bulai au fost taxate de foarte mulți internauți, pentru că este au fost făcute chiar pe pagina sa de socializare.

”Un copil. Sărac și provenit dintr-o familie foarte ciudată. Un tată trecut de prima tinerețe și o mamă adolescentă. Apărut în lume fără ca părinții lui să fi făcut dragoste. Cu o mamă surogat și un tată care acceptă paternitatea fără să fi contribuit la ea. Refuzat de comunitate. Născut fără ca părinții să fi fost căsătoriți, doar logodiți. Nașterea lui arată extradordinarul dar și limitele societății în care a apărut.

Acum 2000 de ani s-au întâmplat cele scrise mai sus. Soarta lui este astăzi împărtășită de mulți copii din România, dar care nu au avut alături părinți atât de iubitori. Avem peste 50.000 de copii în grija statului. Peste 3000 de copii anual dați spre adopție. Mai mult de o treime din cei 3000 nu își găsesc o familie. Anual aprox. 2000 de copii sunt declarați greu adoptabili-nimeni nu îi vrea în România. Peste 1000 de copii români au fost traficați doar în UK până în 2007. Recent, justiția română nu a găsit niciun vinovat din cele câteva zeci/ sute care ar fi fost implicați în traficul a aproape 200 de copii din Țăndărei. Acesta este cel mai mediatizat caz recent de trafic de ființe umane din România, dar nicidecum singurul.

Asta arată multe comunități eșuate sau cvasi eșuate în România. Comunități eșuate la fel de mult ca cea din Betleem de acum 2000 de ani. Eșuate din lipsă de implicare a celor din jur.

În fața atâtor comunități eșuate, noi avem șansa de a umple locul păstorilor și magilor care au dat o mână de ajutor acum 2000 de ani. Într-o Românie cu mulți baronași și combinatori, politicienii onești ar trebui să fie păstorii și magii zilelor noastre care dau o mână de ajutor celor care au nevoie: comunități eșuate cu nevoie de solidaritate, generozitate și bună gestionare a bugetului local. În interesul părinților și pruncilor.

Pentru mine și despre asta este Crăciunul: implicare în comunitatea locală pentru cei mai vulnerabili și măsuri de intervenție din partea comunității dincolo de incapacitățile individului.

Crăciun fericit tuturor!”, a scris Iulian Bulai, pe pagina sa de Facebook.

Facebook Comments Box

1 Comment so far

Jump into a conversation
  1. Anonymous
    #1 Anonymous 27 December, 2019, 14:18

    Vai de tine și de cine te-a crescut…RUȘINE!

    Reply this comment

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.