Derapaje rasiste în lumea artiștilor maghiari: Cuib de vierme, migrant intern, ciobani ai lui Traian

Derapaje rasiste în lumea artiștilor maghiari: Cuib de vierme, migrant intern, ciobani ai lui Traian

Derapaje rasiste în lumea artiștilor maghiari: Cuib de vierme, migrant intern, ciobani ai lui Traian

by February 11, 2020 0 comments

Propaganda rasistă și revizionistă promovată de Budapesta își culege roadele în Transilvania. Nu doar oamenii simpli s-au prins în această manipulare fără precedent. Chiar și unii oameni de cultură maghiari denotă o gândire rudimentară, specifică vremurile medievale.  Un asemenea caz ne este semnalat de presa locală, la Carei, unde, un consilier local PNL, primește injurii neacceptabile în timpurile noastre.

Potrivit glasul.info ”Artistul sătmărean Vasile Koter scrie pe pagina de Facebok a consilierului Ilie Ciută că ,,un cuib de vierme …migrant intern strică habitatul oamenilor,,. Comentariul  apare la luarea de atitudine a inginerului și angajatorului  român față de implicarea sa ca și consilier în problemele comunității.

Ce fel de om de cultură este cel care are astfel de exprimări??? Să caracterizezi un consilier municipal careian ,,migrant intern,, doar pentru că s-a născut la Drobeta Turnu Severin parcă e prea de tot!

Vasile Koter perseverează și lansează un adevărat tir de acuzații pe care va trebui să le dovedească concret dacă cumva consilierul îl va chema să dea socoteală oficial.

 

 

 

 

 

 

 

Vasile Koter nu este la prima sa ieșire mizerabilă de acest fel.

Priviți ce scria la comentarii în martie 2019…

 

 

 

 

 

Vasile Koter s-a născut la 18 ianuarie 1950 la Carei. După studiile de la Carei și Oradea, timp de trei ani a fost ucenic pe lângă sculptorul Domokos Lehel. Din anul 1982 este membru al Asociației Artiștilor Plastici din Satu Mare iar acum este liber profesionist”.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.