Nici nu au dat-o bine! Ordonanța privind amânarea ratelor bancare, retrasă

Nici nu au dat-o bine! Ordonanța privind amânarea ratelor bancare, retrasă

Nici nu au dat-o bine! Ordonanța privind amânarea ratelor bancare, retrasă

by March 30, 2020 0 comments

Secretarul General al Guvernului, Antonel Tănase, îi recomandă premierului Ludovic Orban să retragă OUG privind amânarea plății ratelor la bănci, se arată într-un document prezentat de președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu.

„Retragerea de la publicare a ordonanței privind amânarea ratelor: o nouă dovadă de prostie și haos în care acest Guvern aruncă românii și firmele românești!

Toată lumea a așteptat de la Guvern măsuri concrete, ferme și rapide. De aceea au fost învestiți de Parlament. Dacă nu sunt în stare, măcar să nu încurce și mai mult prin hotărârile adoptate! Românii și firmele românești au nevoie de sprijin real, nu de un Guvern care să le facă situația și mai grea.

Nimeni nu mai are nici răbdare și nici timp de a sta după bâlbele și prostiile Guvernului!

Vom adopta în această săptămână în Parlament proiectul PSD care prevede amânarea ratelor fără ”dobândă la dobândă” și fără penalități!

PS: Izolați-l pe Cîțu, până nu distruge de tot economia românească!”, se arată pe pagina de Facebook a lui Marcel Ciolacu.

În replica, ministrul de Finanțe, Florin Cîțu, susține că OUG care amână ratele la bănci nu este retrasă, dar precizează faptul că trebuie adăugate câteva detalii, care ar clarifica discuțiile apărute în spațiul public.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.