Se țin de conflicte! Marcel Ciolacu și Ludovic Orban își dispută incompetența

Se țin de conflicte! Marcel Ciolacu și Ludovic Orban își dispută incompetența

Se țin de conflicte! Marcel Ciolacu și Ludovic Orban își dispută incompetența

by March 24, 2020 0 comments

Marcel Ciolacu îi cere premierului Ludovic Orban să ia exemplul opoziţiei şi să renunţe la lupta politică pe perioada crizei generate de coronavirus. Preşedintele interimar al PSD îl critică pe Orban pentru atitudinea acestuia din prima conferinţă de presă de la ieşirea din carantină.

“Orban a ieșit din izolare ca să își bată joc de o țară întreagă.

Astăzi am văzut un premier îngâmfat, certăreț cu toată lumea, inclusiv cu președintele său, un premier care vede vinovați peste tot și care acuză presa de fake news !

Astazi am văzut o bâjbâială cruntă față de părinții și bunicii noștri, care sunt cea mai vulnerabilă categorie în fața acestui virus. Au anunțat ceva la prânz, ca să spună seara că nu este chiar așa, urmând ca mâine prin ordonanță militară să reglementeze probabil altceva !

Astăzi am văzut cum măsurile așteptate de toți românii, fie că e vorba de credite, utilități, facturi, protejarea și susținerea economiei românești sunt din nou amânate la Sfântul Așteaptă.

Dacă opoziția a avut puterea de a lăsa deoparte lupta politică, și cei care conduc vremelnic țara trebuie să facă la fel și să se concentreze pe sănătatea românilor.

Nu așa se procedează, domnule Orban! Pentru a trece cu bine peste această perioadă grea, românii au nevoie de o comunicare coerentă, de reguli clare, de măsuri ferme, nu de răfuieli cu presa și adversarii politici!

Oamenii așteaptă rezolvarea problemelor !

Nu vă mai certați cu toată lumea!

Nu mai dați vina pe toți!

Lăsați presa în pace!

Luați măsuri înainte de a fi prea târziu!”, scrie Ciolacu pe Facebook.

“Ar fi trebuit să existe stocuri pentru a face faţă unei astfel de epidemii. La momentul la care am preluat guvernarea, stocurile erau zero”, a declarat Orban, în prima conferinţă de presă de la ieşirea din izolare.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.