Group Retter ridică podul peste Valea Geoagiului. Cum se lucrează pe autostrada Sebeș-Turda, lotul 2

Group Retter ridică podul peste Valea Geoagiului. Cum se lucrează pe autostrada Sebeș-Turda, lotul 2

by April 30, 2020 0 comments

Lucrările pentru lotul 2 al autostrăzii Sebeș-Turda sunt acum în toi, după ce execuția pe acest tronson a fost blocată timp de doi ani. Un exemplu elocvent în acest sens este ridicarea, în zilele acestea, a podului de pe Valea Geoagiului, executată de firma românească, Group Retter.

În urma dialogului purtat, în ultima perioadă de timp, dintre antreprenorii străini și români cu noul director al Companiei de Drumuri și Poduri, Mariana Ioniță, dar și cu responsabilii din Ministerul Transporturilor, toate problemele întâmpinate pe traseul lotului 2 Sebeș-Turda au fost rezolvate și acum se lucrează la foc continuu. Un semnal puternic a fost transmis de firmele de construcții românești, care nu numai că nu și-au întrerupt activitatea și nici nu și-au trimis angajații în șomaj tehnic, din contră, și-au creat front de lucru și își păstrează termenele pentru finalizarea proiectelor de infrastructură rutieră și feroviară ( citește mai mult AICI).

Săptamâna trecută, Group Retter a ridicat grinzile pentru construcția podului de pe Valea Geoagiului. O activitate intensă, în plină criză de coronavirus. O mobilizare puternică tocmai pentru finalizarea la timp a acestui lot de autostradă.  De asemenea, acum trei săptămâni, aceeași companie românească a mai ridicat și podul de pe Valea Mureșului, de pe lotul 2 al autostrăzii Sebeș-Turda( citește AICI)

Vezi filmulețul lucrării:

Vezi imagini:

 

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.