Scandal imens în Parlament. Cum a trecut tacit proiectul privind autonomia Ținutului Secuiesc

Scandal imens în Parlament. Cum a trecut tacit proiectul privind autonomia Ținutului Secuiesc

Scandal imens în Parlament. Cum a trecut tacit proiectul privind autonomia Ținutului Secuiesc

by April 29, 2020 0 comments

Camera Deputaților a adoptat propunerea legislativă privind autonomia așa-zisului ținut secuiesc. Surse au dezvăluit, pentru Bugetul.ro, cum s-a ajuns în această situație. Potrivit acestor informații,  PMP-ul  ar fi solicitat ca propunerea legislativă să fie pusă pe ordinea de zi, pentru a fi discutată, însă atât PNL, cât și PSD ar fi refuzat acest lucru la momentul respectiv.

Astfel, a trecut timpul, iar legea privind autonomia așa-zisului ținut secuiesc a fost adoptată automat, ca urmare a depășirii termenului de 45 de zile, potrivit art.75 alin.(2) teza a III-a din Constituția României republicată.

Conform surselor Bugetul.ro, PMP-ul lui Traian Băsescu urmează să facă un mare scandal. Semnalul de luptă a fost dat chiar de Eugen Tomac, președintele PMP.

Eugen Tomac a reacționat dur: „Îmi este silă”. În plină stare de urgență, Camera Deputaților a adoptat autonomia așa-zisului Ținut Secuiesc.

Președintele Partidului Mișcare Populară, Eugen Tomac, a avut o ieșire dură la adresa PSD.

„În timp ce întreaga lume vorbește despre unitate și solidaritate, trădătorii care conduc Parlamentul se ocupă de mizerii! Îmi este silă, nu este posibil așa ceva! Țara aceasta trebuie să se ridice odată din această mocirlă, iar voi să plecați în izmene la cules șpăgi!

Nu există nicio scuză, PSD cedează în fața UDMR așa cum a făcut-o întotdeauna, mișelește!”, a scris, pe Facebook, Eugen Tomac.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.