În plină pandemie! Cum a ajuns un chelner în fruntea unui spital din Țara Moților

În plină pandemie! Cum a ajuns un chelner în fruntea unui spital din Țara Moților

by May 1, 2020 0 comments

Managerul unui spital din județul Alba a fost schimbat peste noapte fără nici un motiv, din funcție și înlocuit cu un liberal, chelner de profesie.

Managerul Spitalului Orășenesc Câmpeni a aflat cu stupoare că, în plină pandemie de COVID 19, a fost înlocuit din funcție fără să fie informat de acest aspect. Deși postul de manager este interimar în această perioadă, Călin Bodea îndeplinea toate condițiile să ocupe funcția, potrivit opiniatransilvana.ro.

Noul manager este un chelner de profesie, ajuns șef de sală al unui restaurant. Gog Valentin Tiberiu a fost numit în noua funcție prin ordin de ministru deși nu are experiență managerială.

” Las în urmă un “spital curat”, circuite sigure, proceduri, protocoale foarte bine implementate. Menționez că personalul medical are toate echipamentele de protecție asigurate pentru cel puțin o lună de funcționare. La fel toate celelalte stocuri de dezinfectanți, materiale sanitare și tot ce este necesar pentru o bună funcționare în siguranță a spitalului.” a declarat fostul manager al Spitalului Municipal Câmpeni.

Mișcarea făcută de ministrul sănătății a stârnit un val de nemulțumire în rândul cetățenilor și autorităților locale din Câmpeni.

” Domnule Tătaru, cum puteți pune în fruntea unui spital de renume al Capitalei Țării Moților, un chelner??? Cum puteți schimba un om cu pregătire profesională pentru funcția de manager?

Domnul Călin Bodea este bine cunoscut în orașul nostru ca un bun manager, a fost manager și al Spitalului de Boli Cronice Câmpeni și în urma lui au rămas doar laude la adresa sa. A fost Secretar de Stat, a reprezentat interesele noastre, ale Moților în unul dintre cele mai importante ministere.” a subscris primarul orașului Câmpeni, Călin Andreș

Până la această oră în Spitalul din Câmpeni nu s-a înregistrat nici un caz de îmbolnăvire cu COVID 19.

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

<