Limba română, bat-o vina! Prim-vicele din fieful lui Grindă a picat bacalaureatul

Limba română, bat-o vina! Prim-vicele din fieful lui Grindă a picat bacalaureatul

Limba română, bat-o vina! Prim-vicele din fieful lui Grindă a picat bacalaureatul

by June 30, 2020 0 comments

Daniel Moroşanu, prim-vicepreşedintele PNL Vrancea, a picat examenul de Bacalaureat. Din cauza limbii române, unde nu a luat decât 3,60. A mai dres-o la istorie, unde a primit nota 7.55, dar a fost tare la geografie cu 8.65.

Liderul PNL Vrancea a depus deja contestaţie şi a cerut recorectarea lucrării de la Limba şi literatura română, materie la care se lăuda că a luat şi meditaţii. Nu a fost de ajuns să le vorbească alegătorilor și susținătorilor săi politici, mai avea nevoie și de ceva teorie. De această dată, teoria l-a omorât, nu practica.

Daniel Moroşanu a absolvit în anii ’90 o şcoală profesională de mecanici auto. Prim-vicepreşedintele PNL Vrancea, Daniel Moroşanu, a absolvit Liceul „Simion Mehedinţi” Vidra

“Am făcut meditații la limba română. Am avut nevoie și nu mi-e rușine. A fost interval destul de mare de când am absolvit, am avut nevoie de o oarecare pregătire”, a declarat Moroșanu la Digi24.

Daniel Moroşanu este din anul 2017 prim-vicepreşedinte al PNL Vrancea, unde se ocupă de Departamentul de Politici Publice. Este considerat unul dintre oamenii de încredere ai ministrului Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei, Ion Ştefan, fiind şi şoferul personal al acestuia cât timp Ştefan a fost deputat.

 

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.