Certuri în familie. Primarul de la 3 ar putea să-l sprijine la Capitală pe Nicușor Dan

Certuri în familie. Primarul de la 3 ar putea să-l sprijine la Capitală pe Nicușor Dan

Certuri în familie. Primarul de la 3 ar putea să-l sprijine la Capitală pe Nicușor Dan

by July 17, 2020 0 comments

Primarul sectorului 3, Robert Negoiță, cel care și-a lansat oficial Partidul Bucureşti 2020, a anunțat că nu exclude susținerea lui Nicușor Dan la Primăria Generală a Capitalei, nemulțumit de ceea ce nu s-a realizat în București în cei patru ani. cât a fost condusă de Gabriela Firea. Amintim că Firea este nașa lui Robert Negoiță.

„În momentul în care vom avea anunțați candidații pentru Primăria Generală, dacă nu vom avea noi, vom susține pe cel mai potrivit să ocupe acest loc. Asta înseamnă că nu excludem nicio variantă, încercăm să facem ce considerăm că este normal pentru București, astfel încât să meargă mai departe. Să mai pierdem patru ani consider că este suficient de grav ca să ne putem permite așa ceva. Astăzi noi ne sufocăm în trafic, astăzi Bucureștiul este blocat, infrastructură mare în ultimii 30 de ani, aproape inexistent. Este o rușine pentru toți care au trecut pe acolo, fără excepție. Puțin probabil să susținem pe cineva care a demonstrat ce poate sau mai ales ce nu poate și credeți-mă că o spun cu foarte mult regret”, a spus Negoiță la Antena 3.

Robert Negoiță a anunțat joi înființarea unui nou partid, „București 2020”. Recent el a anunțat că nu va mai candida din partea PSD la alegerile locale.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.