O țară întreagă amenințată de întoarcerea în carantină. Ce face Marcel Vela, șeful ordonanțelor militare?

O țară întreagă amenințată de întoarcerea în carantină. Ce face Marcel Vela, șeful ordonanțelor militare?

O țară întreagă amenințată de întoarcerea în carantină. Ce face Marcel Vela, șeful ordonanțelor militare?

by July 14, 2020 0 comments

În timp ce petrecăreții de la munte și de la mare sunt amendați pe capete, după ce cluburile din stațiunile țării sunt închise, iar autoritățile ne amenință în fiecare zi că ne bagă, înapoi, în carantină, șeful ordonanțelor militare, se distrează, cu foc, în mijlocul prietenilor.

Marcel Vela a participat, în weekend, la un chef de zile mari, alături de sute de persoane. Totul la nunta fiicei celui mai bun prieten, milionarul Romeo Dunca. El a venit la nuntă cu elicopterul MAI, având statut de mare vedetă.

Petrecere mare weekendul acesta, la Caraș Severin. Unul dintre cei mai bogați oameni din zona de sud-vest a țării, Romeo Dunca, și-a măritat fiica, scrie impact.ro. Și nu oricum, ci întru-un cadru feeric, pe Muntele Mic, la o cabană pe care milionarul o deține acolo. La fericitul eveniment au participat câteva sute de persoane, care, așa cum este de la sine înțeles și cum se poate vedea și pe imaginile obținute de Impact.ro, nu au respectat mai deloc distanțarea socială. Ba mai mult, s-au strâns în brațe, au dansat în hore și s-au distrat pe cinste până în zorii zilei. Însă, marea surpriză de abia acum vine.

La eveniment a participat și Marcel Vela, cunoscut în zonă a fi cel mai bun prieten al milionarului Romeo Dunca. Și nu de ieri, de azi, ci de mai bine de 30 de ani. Marcel Vela a plecat sâmbătă, cu un elicopter MAI, la Deva, la instalarea noului subprefect de Hunedoara.

După ceremonie, ministrul de Interne s-a aranjat la patru ace și a plecat la Caraș Severin, pentru a-i fi alături prietenul său de o viață, într-un moment extrem de fericit al acestuia. Ministrul Vela s-a alăturat petrecerii, iar de-a lungul serii nu a părut deloc deranjat de faptul că este încojurat de extrem de multă lume, dar și că regulile pe care chiar el le-a impus prin ordonanță militară, nu sunt respectate nici măcar de bunul său prieten.

Tot Vela, prin funcția pe care o deține, a scos armata în stradă și a dat ordin să le fie aplicate amenzi usturătoare celor care nu respectă și nu aplică actele normative impuse de pandemia de coronavirus. Numai că, în timpul liber, Marcel Vela dezbracă haina statului și revine la omul simplu, care, din câte se pare, nu se teme absolut deloc de coronavirus. Desigur, a doua zi după cheful de zilei mari, Vela a îmbrăcat din nou haina statului și a susținut o nouă conferință de presă, în care ne-a asigurat de gravitatea situației și a cerut populației României să evite locurile aglomerate, să evite să se strângă în adunări de orice fel, etc.

Mai multe puteți citi AICI

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.