Alin Nica, garantat prietenul interlopilor din Giroc. De dragul voturilor, s-au încins în dansul Jerusalema

Alin Nica, garantat prietenul interlopilor din Giroc. De dragul voturilor, s-au încins în dansul Jerusalema

Alin Nica, garantat prietenul interlopilor din Giroc. De dragul voturilor, s-au încins în dansul Jerusalema

by September 20, 2020 0 comments

Ce nu face campania electorală din om? Candidatul PNL la CJ Timiș dansează Jerusalema cu prietenul interlopilor din localitatea Giroc(localitate lipită de Timișoara), Dan Vârtosu cel care râvnește la fotoliul de primar din această comună. Pentru a obține voturi de la timișeni, Nica, un mare samsar imobiliar pe Dudeștii Noi(citește AICI), se afișează cu candidații partidului, care mai de care controversat, implicați în tot felul de afaceri imobiliare ( în cazul de față, Giroc),  la limita sau în afara legii. Ei se dau în spectacol, într-un videoclip postat pe pagina de facebook a lui Vârtosu, transformând în circ acestă competiție electorală. Oricum, spectatorii sunt obișnuiți cu ”ieșirile” artistice ale lui Alin Nica, ”marele” candidat la trofeul ”Vocea României”.

Potrivit pressalert”războiul electoral de la Giroc acoperă de fapt o frăție a afacerilor imobiliare ilegale, care în ultimii ani, au adus profituri uriașe. Din peisaj nu lipsește gruparea de crimă organizată condusă de liderul interlop Lucian Boncu. În urma unuia dintre aceste ”tunuri” imobiliare, Dan Vârtosu, candidatul PNL la funcția de primar al Girocului, și asociații săi au făcut un profit de peste un milion de euro. Totul în doar cinci luni și jumătate, doar învârtind hârtii prin primărie.

Medic veterinar de profesie și consilier local independent până să devină liberal cu carnet și candidatul PNL la Primăria Giroc, după negocieri eșuate cu Pro România, Vârtosu este cumnatul lui Puiu Minda Pascu, unul dintre cei mai puternici dezvoltatori imobiliari din comuna ”lipită” de Timișoara. Intrarea lui Vârtosu în PNL a venit după un adevărat scandal în interiorul filialei, vechea echipă ”evaporându-se” din cauza unui scandal pentru obținerea unei autorizații pentru o terasă a omului de încredere a lui Nicolae Robu, Sorin Drăgoi. Considerat om de bază al primarului Toma, Pascu este unul dintre prietenii apropiați ai lui Lucian Boncu pe care îl știe ”de 30 de ani. Poate mai bine. Am făcut lupte împreună. El era mai mic ca mine cu vreo șapte ani. Am fost și profesorul lui de sport la Liceul Electromotor”.

Puiu Minda, cum este cunoscut, nu ezită să se afișeze cu lideri ai lumii interlope din Timișoara, fiind de notorietate legătura sa specială cu Boncu. Asociatul din ultimii ani al lui Minda în afaceri este iordanianul Mueen Al Shawish, cunoscut ca ”Mimo” cu care are și o firmă împreună. În iunie 2018, la intrarea în Giroc, dinspre Timișoara, pe partea stângă, părinții lui Dan Vârtosu și părinții cumnatei lui ”Mimo”, ultimii reprezentați de iordanian la notar, cumpără cu 750.000 euro un hectar de teren intravilan. Era o fâșie de teren între alte două loturi pe care se construiseră deja case înșiruite și blocuri.

Mai mult puteți citi AICI

https://www.facebook.com/103178861462132/posts/153823766397641/

 

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

<