Mizerie și conflict de interese. Primarul din Băicoi, protecție înaltă la Ministerul Mediului

Mizerie și conflict de interese. Primarul din Băicoi, protecție înaltă la Ministerul Mediului

Mizerie și conflict de interese. Primarul din Băicoi, protecție înaltă la Ministerul Mediului

by September 23, 2020 0 comments

Orașul Băicoi, situat în apropierea munților Bucegi, suferă la capitolul curățenie din cauza unor interese murdare din Primărie, de tip conflict de interese, cu ramificații la nivelul Ministerului Mediului. Această localitate care trăiește într-un mediu natural, este înconjurată de munți de gunoaie, de ani de zile din cauza indolenței autorităților locale, protejate la nivel înalt. Primarul Marius Constantin, proaspăt suspendat din funcție pentru a migrat de la ALDE la PPUSL, a fost și este ținut în brațe de fostul ministru al Mediului, Grațiela Gavrilescu. El a trecut de la ALDE la PPUSL, după ce acest pas a fost făcut de doamna Gavrilescu.

Astfel, toate plângerile care ajungeau de la Băicoi la Garda de Mediu erau, se pare,  blocate la nivel local și central. Mai mult, pentru o protecție sporită, sora primarului, Alina Elena Constantin ar fi fost numită, pe vremea Gavrileascăi, director adjunct la departamentul juridic din cadrul Ministerului Mediului, iar toate avizele de mediu din orașul Băicoi, erau, se pare,  semnate sau supervizate de ea.Am putea vorbi de conflict de interese.

Astfel, societățile de salubritate din oraș primeau ”lumină” de la sora primarului. Așa s-a ajuns ca gunoaiele orașului să fie depozitate, de Primărie, fără nicio problemă pe DN 1, pe terenul bisericii Călătorului precum și în zona fostului adăpost al câinilor vagabonzi, dar și pe terenurile private de acolo. Acum vezi și marea problemă generată de desființarea acestui adăpost canin, prin înmulțirea, pe străzile orașului, a numărului de patrupezi. Din păcate, nimeni nu plătește pentru mizeria din oraș și nu există interes pentru ecologizarea zonei, atât timp, cât, cineva, acolo sus, îi ține în brațe. (Citește și AICI).

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.