Top 5 sfaturi de stil pentru o primă întâlnire reușită

Top 5 sfaturi de stil pentru o primă întâlnire reușită

Top 5 sfaturi de stil pentru o primă întâlnire reușită

by October 28, 2020 0 comments

A venit momentul pentru prima întâlnire cu cel pe care îl consideri bărbatul visurilor tale! Câte gânduri, emoții și stări de spirit vei trăi până la acel moment. Și mai că îți imaginezi modul în care se va desfășura totul, pornind de la comportament, discuții, activități și până la sărutul timid de la finalul serii. Dar lucrurile sunt și mai complicate decât atât, pentru că, așa cum bine știi, prima impresie pe care o vei face are legătură cu ținuta vestimentară și cu aspectul tău general.

Entuziasmul pe care îl simți înaintea primei întâlniri este destul de mare, iar emoțiile cresc și mai mult atunci când știi că trebuie să găsești ținuta perfectă, cu care să poți impresiona, indiferent de locația unde vă veți întâlni. Dar, dacă respecți câteva sfaturi, vei putea face o impresie vizuală bună și vei adopta stilul vestimentar potrivit.

Iată cum trebuie să te îmbraci la prima întâlnire, urmând câteva reguli simple:

Nu te îmbrăca prea sexy

Chiar dacă vrei să impresionezi și să-l atragi, ține cont de faptul că o ținută prea provocatoare la prima întâlnire ar putea avea fix rezultatul opus celui pe care ți-l dorești, căci ar putea semnala că nu îți dorești o relație serioasă. Iar unele studii au arătat că bărbaților li se pare potrivit ca la întâlnirea cu ei, femeile să își arate aproximativ 40% din piele. Prin urmare, nu prea mult și nu prea puțin. Poți alege să subliniezi doar o anumită parte a corpului, precum picioarele, spatele sau decolteul. Iar dacă nu ești adepta rochiilor, atunci o pereche de blugi skinny, o bluză decupată și o pereche de botine cu toc gros sau subțire pot crea exact acea ținută subtilă prin care să-ți expui atuurile și să ascunzi zonele cu probleme.

Fii tu însuți

Nu ar trebui să faci niciun fel de experiment legat de vestimentație la prima întâlnire. Alege întotdeauna haine care ți se potrivesc și în care te simți confortabil, căci încrederea în propria persoană te va face atractivă. Și, cel mai important, alege o ținută care se potrivește stilului tău propriu. Nu are niciun rost să te îmbraci într-o rochie strâmtă și pantofi cu tocuri înalte, dacă tu de fapt te îmbraci mai mult casual sau sport. Dacă lucrurile vor deveni serioase între voi, mizează pe faptul că el își dorește să fii mereu autentică.

Alege ținuta în funcție de locul întâlnirii

Prima întâlnire nu trebuie să aibă neapărat loc la un restaurant sau la cinematograf. Acesta este și motivul pentru care este musai să iei întotdeauna în calcul locația unde vă veți întâlni. Nu va fi deloc amuzant să apari în pantofi cu tocuri înalte și subțiri când ați decis să mergeți într-un parc de distracții. Sau dacă vei apărea într-o ținută sport, când voi aveți rezervată o masă la un restaurant de fițe.

Optează pentru un machiaj subtil

Bărbații preferă femeile frumoase, aranjate, dar cu un look natural. Nu merge la întâlnire cu un machiaj care te va face de nerecunoscut. Ține cont de faptul că ‘’mai puțin este mai mult’’ și machiază-te discret.

Alege o coafură casual

La prima întâlnire, încearcă să fii cât mai naturală din toate punctele de vedere. De aceea, nu programa vizite la salon pentru coafuri sofisticate, ci alege să-ți lași părul liber. Iar asta te va face să pari extrem de relaxată și sociabilă.

Vrei să faci o impresie bună la prima întâlnire, iar ținuta vestimentară aleasă este primul aspect pe care bărbatul de lângă tine îl va observa. Urmează sfaturile simple de stil de mai sus, adoptă o atitudine încrezătoare și cu siguranță vei avea o seară de succes!

Sursa foto: shutterstock.com

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.