Vrei un hol ca în revistele de amenajări interioare? Iată la ce trucuri poți apela!

Vrei un hol ca în revistele de amenajări interioare? Iată la ce trucuri poți apela!

Vrei un hol ca în revistele de amenajări interioare? Iată la ce trucuri poți apela!

by October 29, 2020 0 comments

Holul locuinței tale este încăperea cu care iau contact prima dată cei care îți trec pragul. Chiar dacă dimensiunile lui nu sunt atât de generoase în foarte multe dintre cazuri, trebuie să știi că este important ca acesta să fie amenajat corespunzător și să aibă corpuri de mobilier și decorațiuni în același stil cu restul apartamentului sau casei. Niciodată nu trebuie să neglijezi designul holului, cu toate că, de cele mai multe ori, acesta este lăsat la final pentru a fi decorat ultimul.

Există numeroase lucruri pe care le poți amplasa în hol sau aspecte pe care le poți modifica la holul pe care îl ai acum pentru a arăta ca cele din revistele de amenajări interioare.

Iată ce să schimbi la holul tău

  1. Adaugă un pantofar simplu

Holul trebuie să aibă și el un spațiu de depozitare. De cele mai multe ori acesta este reprezentat de un așa-numit pantofar. În funcție de ce vrei să pui în el trebuie să alegi cum va fi distribuit spațiul. Astfel, poți să alegi unul compartimentat pentru haine groase, pentru încălțăminte, dar și pentru alte accesorii, precum umbrele, pălării sau diverse obiecte pe care vrei să le depozitezi acolo. Poți alege modelul potrivit pentru holul tău din pantofarele de la Modela pentru a te bucura de un aspect plăcut general.

2. Alege un covor interesant

Dacă dimensiunile holului îți permit să adaugi și un covor, atunci este perfect! Poți alege unul simplu, în culori neutre care să se potrivească bine cu restul detaliilor din casa ta.

3. Acordă atenție corpurilor de iluminat

Temperatura de culoare este foarte importantă. Specialiștii recomandă corpuri de iluminat cu lumină rece pentru a pune accent mai mult pe detaliile ce vor fi prezente în holul tău. În funcție de înălțimea holului, poți să alegi o aplică modernă potrivită sau chiar un candelabru dacă stilul de design interior este ușor îndreptat către zona clasică. Mai mult decât atât, poți pune chiar și bandă led oriunde îți permite spațiul pentru un accent modern și, implicit, pentru o sursă de lumină în plus care poate fi utilă.

4. Ce zici de o plantă în ghiveci?

Plantele oferă oricărei încăperi un aer fresh și un aspect natural. Dacă ești un iubitor de flori sau plante în ghiveci, alege ceva potrivit, în funcție de dimensiunile holului, lumina de care va dispune planta, dar și nevoile pe care le are. Ține cont de faptul că va avea nevoie de atenție din partea ta!

5. Oglindă cu led?

Oglinda este un accesoriu important pentru hol. De obicei, înainte să ieși din casă pentru a pleca la job sau pentru activitățile tale zilnice, mai arunci o privire asupra outfit-ului ales, pentru a vedea dacă se potrivește perfect. Astfel, oriunde ai loc disponibil poți amplasa o oglindă. Pentru un plus caracteristic stilului modern, alege o oglindă cu led care să îți ofere lumina de care ai nevoie pentru un ultim retuș asupra ținutei.

Dacă vrei un hol ca în revistele de amenajare interioară, vezi ce poți îmbunătăți la elementele pe care le ai acum. Tu cu ce vei începe schimbarea holului tău?

Sursa foto: shutterstock.com

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.