Eugen Tomac: Niște golani din politică promovează o mare minciună

Eugen Tomac: Niște golani din politică promovează o mare minciună

Eugen Tomac: Niște golani din politică promovează o mare minciună

by November 30, 2020 0 comments

Liderul PMP, Eugen Tomac, îl atacă pe președintele Pro România, Victor Ponta, după ce acesta a spus că partidul lui Traian Băsescu nu va trece pragul electoral la alegerile parlamentare: “Niște golani din politică promovează de câteva zile o mare minciună”.

“A început marea manipulare! Niște golani din politică promovează de câteva zile o mare minciună pe care o auzim în preajma tuturor scrutinelor electorale cu scopul de a induce în eroare electoratul PMP. Nu aveți nicio șansă! Au spus-o și alții înaintea voastră și nu ne miră că din disperare tot în PMP loviți. În loc să vă ocupați să gestionați eșecul care vă paște, atacați PMP. Nicio grijă”, a scris pe Facebook Eugen Tomac.

Victor Ponta a spus duminică seara că, potrivit unui sondaj, PMP nu va intra în Parlament.

“Ultima prostie spusă aseară de Ponta mă face să râd în hohote. Victoraș, știu că tu cu Dragnea pe liste ai insomnii. Stai liniștit, Tăriceanu este copia fidelă a lui Dragnea și orice ați face tot 4%, ca la locale, veți lua. Singurul partid care are un electorat loial unei cauze este PMP. Sunt absolut sigur că susținătorii noștri vor fi la vot pe 6 decembrie și ne vor acorda din nou încrederea, pentru că nu i-am trădat niciodată. Mai ușor cu manipularea din sondaje. Așa a plecat din politică și Dragnea, cosmetizând sondaje. Cel mai bun sondaj este cel de la ora 21.00 din 6 decembrie. Nu puteți voi minți și fura cât putem noi vota”, a adăugat Tomac.

Material realizat de SC SOM @ COM PUBLIC PREST la comanda Partidului Mișcarea Populară nr cont mandatar financiar: 11200012

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.