Andrei Pavel (PMP): A venit timpul să muncim pentru oameni

Andrei Pavel (PMP): A venit timpul să muncim pentru oameni

Andrei Pavel (PMP): A venit timpul să muncim pentru oameni

by December 4, 2020 0 comments

Secretarul general al PMP sector 1, Andrei Pavel, povestește, pe Facebook,  la final de campanie electorală, despre propria experiență despre întâlnirea cu oamenii: ”Vorbeam zilele trecute cu o vecină de bloc, aflată la o vârstă apreciabilă, care mi-a spus, cu lacrimi în ochi, că nu mai are pe nimeni: copiii și nepoții au plecat din România pentru un trai mai bun. Un om singur, care își duce cu demnitate crucea. Câți ca ea nu sunt în România? Oameni triști, oameni cărora, la capătul vieții, nu va avea cine să le aprindă o lumânare? ”Numai voi, tinerii, puteți schimba ceva în țara asta. Numai voi îi puteți face pe cei plecați departe să se întoarcă aici, în România, unde le este locul”, mi-a spus bătrâna”.

Apoi, Andrei Pavel lansează un apel pentru prezența la vot: ”Duminică, 6 decembrie 2020, sunt alegeri. Mergem la vot să ne câștigăm dreptul de a decide pentru noi, de a da copiilor noștri un viitor aici, în România. Merg la vot pentru că doresc eliminarea pensiilor speciale și reducerea numărului de parlamentari la 300. Merg la vot pentru a-mi recâștiga demnitatea de a fi român.

Merg la vot și pun ștampila pe Partidul Mișcarea Populară. Am încredere în Eugen Tomac, pe care îl voi vota, pentru că știu că luptă de ani de zile pentru români. A venit timpul să luptăm și să muncim pentru România! A venit timpul să nu mai fim umiliți!

Partidul Mișcarea Populară este un partid tânăr, cu oameni curajoși, curați și dornici să ridice nivelul de trai. Oameni care știu că de acțiunile lor de astăzi depinde viitorul tuturor, inclusiv al copiilor lor. Duminică, 6 decembrie 2020, eu ies la vot pentru copiii României. Duminică votăm: Eugen Tomac, Ioana Constantin, Sebastian Moise, Cristian Diaconescu, PMP! Vino și tu alături de Partidul Mișcarea Populară, ca să-i trimitem acasă pe cei care au lucrat până acum numai în avantajul lor, al rudelor lor, al amantelor și al prietenilor de pahar!”

Material realizat de SC SOM @ COM PUBLIC PREST la comanda Partidului Mișcarea Populară nr cont mandatar financiar: 11200012

 

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.