Capul lui Moțoc vrem! Premierul Ludovic Orban și-a dat demisia

Capul lui Moțoc vrem! Premierul Ludovic Orban și-a dat demisia

Capul lui Moțoc vrem! Premierul Ludovic Orban și-a dat demisia

by December 7, 2020 0 comments

Premierul Ludovic Orban a anunţat luni că îşi depune mandatul de prim-ministru, la un an și o lună de la învestirea în funcție, spunând că pleacă cu conștiința datoriei împlinite. Orban a afirmat că va coordona negocierile care trebuie să ducă la un guvern de centru-dreapta și şi-a exprimat convingerea că PNL va avea capacitatea de a da viitorul premier şi de a constitui coloana vertebrală a viitorului guvern. Premierul a făcut acest anunț la Palatul Victoria.

Liderul PNL, Ludovic Orban, ar putea primi funcția de președinte al Camerei Deputaților, după ce a demisionat de la șefia Guvernului, au declarat pentru HotNews.ro din partid. Funcția i-a fost propusă de președintele Klaus Iohannis, în discuțiile de luni de la Cotroceni.

Liberalii au pus pe hârtie mai multe nume care i-ar putea lua locul lui Ludovic Orban la Palatul Victoria. Pe lista favoriților, primul este ministrul Apărării, Nicolae Ciucă. Printre variantele vehiculate în tabăra PNL mai sunt Ilie Bolojan, acesta nu dorește o astfel de poziție la București preferând să rămână la șefia CJ Bihor.
 
Pe lista liberalilor mai sunt ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, și Iulian Dumitrescu, însă șansele lor de a-l succeda pe Orban par a fi destul de reduse.
Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.