Ciolaniada din PNL. Alin Tișe: Atenție că rămâneți fără partid

Ciolaniada din PNL. Alin Tișe: Atenție că rămâneți fără partid

Ciolaniada din PNL. Alin Tișe: Atenție că rămâneți fără partid

by December 21, 2020 0 comments

Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe (PNL), acuză că în partid are loc “o ciolaniadă grețoasă, între diverse personaje, unele lipsite de valoare politică” și că PNL a fost confiscat pe persoană fizică și trage un semnal de alarmă: “Atenție ca rămâneți fără partid, voi cei preocupați de Ciolaniadă!”.

“Asistăm la Ciolaniada grețoasă în partid, între diverse personaje, unele lipsite de valoare politică. Am tot așteptat ca oamenii cu valoare politică să fie cei care să decidă în acest partid.Ultimele evenimente din partid mi-au demonstrat, însă, că aștept în zadar. Au confiscat partidul pe persoană fizică. Constat că oamenii aceștia, în aroganța și autosuficiența lor, se joacă de-a v-ați ascunselea acum cu partidul. Din aceste motive am avut scorul electoral pe care l-am avut și nu din cauza măsurilor COVID -19 luate, cum încearcă să se scuze toți neperformanții din partid”, a scris Alin Tișe, luni, pe Facebook.

El nu nominalizează însă pe nimeni, susținând că nu vrea să facă asta întrucât nu dorește să își facă nici campanie, și nici imagine criticând propriul partid. Șeful CJ Cluj mai susține că el nu vrea să fie ministru și nu vrea nici altă funcție.

“Dar spun acum STOP la toți lipsiții de valoare politică și administrativă! Plecați acasă și lăsați partidul pe mâna celor performanți! Precizez că nu doresc nici o funcție de ministru sau altă funcție! Însă, trag un semnal de alarmă: atenție ca rămâneți fără partid, voi cei preocupați de Ciolaniadă! Și mai grav, rămâneți fără oamenii din țara aceasta care credeau în PNL sau au așteptări de la PNL”, afirmă Alin Tișe.

El a atașat și raportul de activitate a CJ Cluj, în mandatul 2016-2020, “pentru cei închipuiți din partid care se întreabă <<cine e și asta?>>”.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.