Andrei Pavel (PMP): O problemă de caracter

Andrei Pavel (PMP): O problemă de caracter

Andrei Pavel (PMP): O problemă de caracter

by January 19, 2021 0 comments

Se spune că puterea îți ia mințile. În opoziție, toate bune și frumoase. Toți sunt prieteni. Dar când te trezești cu ciolanul în mână, nu-i mai dai drumul, îl ții prin toate mijloacele. Așa apar dușmăniile. Totul până la bani. Și putere. Se întâmplă acum în PNL. Vă aduceți aminte pozele de tablou, cu Rareș îmbrățișându-se cu Orban? Ce alai, ce încântare! Parcă PNL-ul îl apucaseră pe Dumnezeu de picior. Marele realizator tv, lovitură de imagine.

Dar a venit și vremea ca liberalii să ajungă la guvernare. Pentru prima dată, în istoria de după Revoluție, PNL, vioara întâi la putere. Dar greu, cu Iohannis care demonizează PSD, cu activarea mai tuturor instituțiilor statului, inclusiv cele de forță. Chiar și așa, PSD a câștigat alegerile. Dar Iohannis a făcut jocurile, forțând Constituția. Guvernul a fost însăilat din bucăți adunate din mai multe părți, ca PSD să nu iasă la numărare.

Când a venit vremea ca să se formeze ”Guvernul meu”,  la împărțirea funcțiilor, nimeni nu mai este prieten cu nimeni. ”Papagalul a pierdut toate ministerele importante”, a declamat Rareș Bogdan, la adresa lui Orban. Reacția prim-vicepreședintelui vine după ce Orban și-a negociat funcția personală, președinte al Camerei Deputaților, lăsând PNL la mâna USR. S-a dus vremea băutelor și distracțiilor de prin birourile premierului. Acum sânge pe pereți. Mari oameni, mari caractere.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.