Doar propagandă! Cum și-a bătut joc USR de marele Ivan Patzaichin

Doar propagandă! Cum și-a bătut joc USR de marele Ivan Patzaichin

Doar propagandă! Cum și-a bătut joc USR de marele Ivan Patzaichin

by January 18, 2021 0 comments

Ivan Patzaichin anunţă că se retrage din comisia care urma să selecteze viitorul guvernator al Deltei Dunării, la doar două zile după ce a fost anunţat de USR-PLUS ca parte din acest proces. Fostul mare sportiv dă vina pe atacurile lansate la adresa sa după anunţul USR-PLUS.

“Cred foarte tare în ideea de a decide transparent, printr-un proces de consultare, cine să fie guvernatorul ARBDD. Tocmai de aceea am acceptat să fiu parte din acest proces, însă am fost surprins de violența atacurilor la adresa mea pe acest subiect.

Sunt mulți oameni de calitate în Tulcea, și sunt convins că vor găsi posibilitatea de a colabora și fără mine. Așa că mă voi retrage din această activitate.

Eu n-am avut niciodată alte interese decât de a contribui la dezvoltarea Deltei și la bunăstarea oamenilor săi. Nu doresc să trebuiască să dovedesc mereu și mereu acest lucru, sau prin prezența mea să pun în pericol acest proces.

Sper să continue această consultare, să ducă la rezultate frumoase și le doresc succes celor ce o vor duce la bun sfârșit”, scrie Patzaichin pe Facebook.

Alianţa USR-PLUS a propus un proces transparent şi consultativ pentru stabilirea conducerii executive a Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării (ARBDD), responsabilitate care a revenit Alianţei după negocierile cu partenerii de coaliţie.

Pentru începerea procesului de recrutare, cei doi co-preşedinţi ai Alianţei i-au adresat o invitaţie lui Ivan Patzaichin să formeze un grup consultativ reprezentativ pentru Delta Dunării din care să facă parte asociaţii şi actori relevanţi şi cu interese diverse. Acest grup consultativ va avea rolul de a stabili mandatul viitorului guvernator, profilul ideal şi elementele de competenţă necesare pentru a demara proiecte în sprijinul comunităţii, arată un comunicat de presă al USR-PLUS.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.