Impostorul Cumpănașu se crede salvatorul României

Impostorul Cumpănașu se crede salvatorul României

Impostorul Cumpănașu se crede salvatorul României

by January 12, 2021 0 comments

Megalomania lui Alexandru Cumpănașu nu cunoaște limite. Cel care a provocat un imens scandal cu contul său pe Tik Tok, a ajuns să se creadă salvatorul României, scrie cetateanul.net.

Cumpănașu a anunțat noua conducere a Coaliția Națională pentru Modernizarea României (CNMR), în urma unor alegeri fictive, după cum au confirmat, pentru Cetățeanul, mai multe personalități trecute în fals că au fost alese vicepreședinți ai Coaliției.

Urmare a demersurilor ziarului Cetățeanul de a verifica informațiile false publicate pe pagina oficială a CNMR, Cumpănașu a șters, duminică informațiile fictive. A păstrat însă postarea pe Facebook în care anunța alegerile fantomă ca fiind „o decizie foarte importantă pentru România”.

Cumpănașu: „Realegerea mea, decizie importantă pentru România”

Recent, Alexandru Cumpănașu a anunțat o „decizie importantă pentru România”: a fost reales președintele CNMR. „Decizie foarte importantă pentru România Am fost reales Președintele CNMR pentru următorii 4 ani Românii vor avea o structură imensă apolitică care (n.r. cacofonia îi aparține) să-i reprezinte și care să-i apere”, a scris Cumpănașu pe Facebook.

Concret, Cumpănașu susține că, în urma Consiliului Național al CNMR desfășurat în perioada 15 Noiembrie – 4 decembrie 2020 (?!), a fost stabilită conducerea CNMR pentru următorii 4 ani, obiectivele, Planul de Măsuri pentru Modernizarea României și strategia de dezvoltare instituțională.

Mai mult puteți citi AICI

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.