Noaptea, ca hoții! Dan Gheorghe(PNL): Demiterea lui Octav Bjoza, neașteptată și neinspirată

Noaptea, ca hoții! Dan Gheorghe(PNL): Demiterea lui Octav Bjoza, neașteptată și neinspirată

Noaptea, ca hoții! Dan Gheorghe(PNL): Demiterea lui Octav Bjoza, neașteptată și neinspirată

by March 16, 2021 0 comments

Deputatul PNL, Daniel Gheorghe, îl acuză pe Florin Cîțu că lucrează ”noaptea ca hoții”, după ce l-a demis pe Octav Bjoza din funcția de subsecretar de stat, în toiul nopții. Deputatul îi cere premierului să revină asupra deciziei, pe care o cataloghează drept ”neașteptată și neinspirată”.

”Am aflat cu uimire despre decizia luată de premierul Florin Citu privind destituirea dl. Octav Bjoza din funcția de subsecretar de stat la Secretariatul de Stat pentru recunoasterea meritelor luptătorilor impotriva regimului comunist instaurat in România in perioada 1945-1989, din cadrul Guvernului României.

Ma surprinde să văd o astfel de decizie intempestiva, luata de-a dreptul in toiul nopții împotriva unui erou al luptei anticomuniste din România, un OM de 82 de ani care si-a sacrificat tinerețea, viața și familia în numele idealurilor de libertate și democrație, în niște timpuri când alții turnau la securitate ori se ascundeau de lașitate!

Cer public dl. prim ministru Florin Citu să revină asupra acestei hotărâri neașteptate și neinspirate, cu atât mai surprinzătoare cu cât vine din partea unui Guvern care, prin PNL, se consideră urmașul celor care s-au jertfit în închisorile comuniste și al celor care au opus rezistență unui regim totalitar criminal și ilegitim.

D-le Florin Citu, este nedrept să fie îndepărtat din Guvernul României un om care reprezintă nu doar o persoană fizică, ci este el însuși un autentic simbol al rezistenței românești din calea marxism-leninismului impus prin crimă și brutalitate de tancurile sovietice!

Dl. Florin Citu, sunteți dator pentru opinia publică să explicați logica acestui gest care pentru mine, asemeni multor altor liberali și oameni interesați mai mult ori mai puțin de politică dar care prețuim memoria anticomunista din România, a lăsat gustul amar al unei stări de fapt în care la 30 de ani de la Revoluția din 1989, oamenii care au salvat demnitatea acestei națiuni sunt alungați din nou la marginea societății! In speranța că anii ’50 nu se vor mai întoarce niciodată iar regimul comunist odios va rămâne condamnat pentru totdeauna, cu tot cu anchetele bestiale, verdictele mincinoase și dosarele ticăloasei securități, vă rog să reveniți asupra acestei decizii de demitere a dl. Octav Bjoza.

Doresc să transmit pe aceasta cale publică toate urările mele de bine dl. Bjoza și încă un lucru: sunt mândru că vă sunt conational, vă sunt recunoscător pentru tot ceea ați făcut pentru România și sunteți unul dintre Românii despre care urmașii sunt datori să știe că au stat drepți în cea mai cruntă clipa a istoriei noastre!”, scrie Daniel Gheorghe.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.