Război total între ei, la sectorul 1. Clotilde, băgată-n corzi

Război total între ei, la sectorul 1. Clotilde, băgată-n corzi

Război total între ei, la sectorul 1. Clotilde, băgată-n corzi

by March 30, 2021 0 comments

Coaliția dintre PNL și USR-PLUS dă semnale tot mai clare de rupere, iar un nou episod al acestui serial tensionat are loc la Sectorul 1, potrivit stiripesurse.ro. Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, lansează atacuri dure la adresa consilierilor PNL și îi acuză de sabotaj, ba chiar le transmite că au comis fapte cu iz penal./ În replică liberalii, prin vocea lui Dan Podaru, consilier local al PNL (fost fondator alături de Nicușor Dan al USB) îi transmite că le e rușine cu ceea ce face și că a fost aleasă să fie primar și nu procuror așa cum se erijează.

”Astăzi, de la ora 15.00, vom avea o nouă ședință de Consiliu Local. Pe ordinea de zi se regăsesc, din nou, proiectele de hotărâre privind exercitarea dreptului la control al Consiliului Local al Sectorului 1 în vederea determinării cheltuielilor necesare pentru prestarea serviciului public de salubrizare pe raza teritorială a Sectorului 1 de către operatorul Romprest SA. Nu uitați că sunt peste 117 milioane de lei plus penalități de recuperat de la această companie – prejudiciul față de comunitatea locală. Așa cum recomandă Curtea de Conturi a României, ANRSC și cam toate instituțiile în cauză ale Statului Român.

Reamintesc că la ședința de săptămâna trecută anumiți lideri PNL au venit la mine în cabinet înaintea ședinței să scot aceste proiete de pe ordinea de zi (sper să nu mai îndrăznească asta pentru că este infracțiune). N-am făcut-o iar domniile lor s-au transformat în timpul ședinței de Consiliu Local în cei mai aprigi avocați ai companiei de salubritate. Apoi, consilierii PNL au votat împreună cu PSD și aceste proiecte n-au trecut (evident, să nu uităm cine a făcut acest contract păgubos în anul 2008, pe o perioadă de 25 de ani).

Astfel, vă invit să urmăriți ședința de Consiliu Local al Sectorului 1 și modul în care consilierii aleși de Dvs. aleg să vă reprezinte.”, scrie Clotilde Armand.

Consilierul local din partea PNL, Podaru Dan, îi răspunde primarului Sectorului 1 și arată că în felul acesta este greu să aibă o colaborare fie acum, fie pe viitor.

Dragă Clotilde, în condițiile acestor defăimări repetate, este greu să putem avea un parteneriat și să putem colabora acum sau pe viitor. Prezinți informații trunchiate. În toată Europa (și în Germania și Elveția) există contracte extinse pe perioade de 25 de ani sau peste iar, în România, un astfel de contract îl are chiar Apa Nova în București.

Explicația duratei unor astfel de contracte este una care are rațiuni economice (leasing, investiții, proiecte în desfășurare etc.).

Dezinformezi prin mesajele pe care le postezi. Nu există niciun fel de legătură între ceea ce transmitea Curtea de Conturi în trecut și actuala situație Romprest.

PNL și Consilierii săi locali nu pot vota decât lucruri legale și nu se pot transforma în instanțe de judecată sau în procurori. Rolul tău este cel de a fi un bun administrator și nu un procuror sau un inchizitor.

Îmi pare rau că am ajuns în situația de astăzi și îmi este profund rușine de lucrurile pe care le faci.”, scrie consilierul PNL.ansmit că le e rușine cu ceea ce face și că a fost aleasă să fie primar și nu procuror așa cum se erijează.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.