Înșelătorie pe față. Ministrul Economiei a participat la conferință la care nu a fost prezent

Înșelătorie pe față. Ministrul Economiei a participat la conferință la care nu a fost prezent

Înșelătorie pe față. Ministrul Economiei a participat la conferință la care nu a fost prezent

by April 5, 2021 0 comments

Ministrul economiei Claudiu Năsui a reprezentat Consiliul COMPET din 25 februarie care a reunit miniștrii responsabili de piața internă și industrie, alături de un secretar de stat, se arăta într-un comunicat al Ministerului Economiei. Înregistrarea video al acelui eveniment arată altceva: Nu a fost prezent decât secretarul de stat Paul Ene, însă sub numele de Claudiu Năsui. Vezi cum justifică ministerul economiei această situație.

“Ministrul Claudiu Nasui a participat la conferință până ce a intervenit o urgență internă. România a fost pusă în listă printre ultimele la acea conferință”, a declarat pentru HotNews.ro Ionuț Tudorică, purtătorul de cuvânt al ministrului.

O precizare: România nu a fost pusă pe listă printre ultimele țări, așa cum spune consilierul ministrului, ci chiar în prima jumătate, fiind a noua țară după Austria.

“Din cauza urgenței, l-a delegat pe secretarul de stat Paul Ene, expertul ministerului pe speță, și într-adevar, a ramas numele ministrului pe ecran, Paul Ene continuând același stream. Urgența a fost că începea la ora aceea, și poate fi verificat, ședința comisiilor de buget-finanțe, reunite, iar Năsui a fost forțat de timp pentru susținerea Bugetului 2021”, mai spune consilierul ministrului.

Deși nu a fost prezent la conferință, în comunicatul de presă al ministerului se preciza că “România a fost reprezentată de Claudiu Năsui, ministrul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului (MEAT), Paul Ene, secretar de stat MEAT, Adriana Sîrzea, director, Direcția Piață Internă și Eduardt Cozminschi, președintele Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor”.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.