Haiducul din Cluj și faptele lui de arme

Haiducul din Cluj și faptele lui de arme

Haiducul din Cluj și faptele lui de arme

by October 14, 2021 0 comments

Mai multe sesizări venite din partea șoferilor de camioane, din țară, relatează numeroase abuzuri ale inspectorilor de la ISCTR, care i-ar opri din drum, în mod discreționar, pentru a-și face norma de amenzi. Un asemenea caz ne-a fost relatat în județul Cluj, unde ”domnește” un ”zbir” în controlul transportului public.

Lui Călin Șerbu i se spune  ”haiducul ISCTR Cluj”, dar în sens peiorativ, pentru că ia din buzunarul șoferilor și își bagă în propriul buzunar, prin amenzile date, de multe ori, cel puțin controversat. Camionagii spun că sunt așteptați ”la drumul mare” de ”sperietoarea” Șerbu, care merge direct la pont. El se laudă prin târg, spun sursele noastre, că își poate  scoate salariul numai la un singur control. Dacă vrea, binențeles, atunci când iese pe teren, la control.

”Haiducul” din Cluj se știe cu spatele acoperit pentru că ar avea pile la Ministerul Transporturilor.

Dar Călin Șerbu nu este doar un simplu angajat la stat, cu un salariu consistent, ci el își rotunjește bine veniturile, se pare, din două firme, unde ar fi băgat, dar mai pe ascuns, că legal nu are voie. Așa că ar lucra, în privat la aceste companii, binențeles, tot în domeniul transportului, protejate de controlul ISCTR. Cum se spune în limba română, el centrează, el dă cu capul. Doar nu s-ar controla, el, pe sine însuși!  Pare, curat conflict de interese!

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.