Simți că a venit momentul să-ți schimbi mașina? Iată la ce să fii atent atunci când achiziționezi o mașină la mâna a doua!

Simți că a venit momentul să-ți schimbi mașina? Iată la ce să fii atent atunci când achiziționezi o mașină la mâna a doua!

Simți că a venit momentul să-ți schimbi mașina? Iată la ce să fii atent atunci când achiziționezi o mașină la mâna a doua!

by July 25, 2022 0 comments

Actuala ta mașină nu mai îndeplinește condițiile necesare pentru a te satisface? Te-ai săturat să stai cu ea numai în service și să stai cu sufletul la gură atunci când pleci la drum lung? Toate cunoștințele tale se laudă cu noile mașini, iar tu te simți presat în acest sens, dar nu ai banii necesari să cumperi o mașină nouă cu banii jos?

Ei bine, nu-ți face griji! Soluția perfectă în acest caz este achiziționarea unei mașini la mâna a doua în rate! Din fericire, acest articol ți-a pregătit câteva sfaturi în ceea ce privește cumpărarea unei mașini second hand, pentru a fi sigur că ai făcut alegerea bună, iar achiziția a meritat în totalitate!

Iată ce să ai în vedere atunci când te orientezi către o mașină la mâna a doua

  1.     Kilometri rulați

În primul rând, atunci când achiziționezi o mașină second hand, este indicat să ai în vedere numărul kilometrilor parcurși de aceasta până la momentul respectiv și veridicitatea acestui aspect. Cu cât o mașină are mai mulți kilometri rulați, cu atât șansele ca aceasta să se defecteze mai ușor sau să nu mai dea același randament sunt mai mari. Așadar, nu opta pentru o mașină care are un rulaj mai mare, doar pentru că este mai ieftină, deoarece pe termen lung s-ar putea să ai surprize neplăcute, iar banii economisiți la achiziționare îi vei da, poate, dublu la service. Dacă dorești să ai certitudinea că mașina care te atrage îndeplinește cu succes acest criteriu, poți arunca o privire pe site-ul celor de la Automarket.businesslease.ro unde vei regăsi numeroase mașini rulate de vânzare din care o poți alege pe cea potrivită nevoilor și bugetului tău.

 

  1.     Starea generală a pieselor mașinii

Al doilea aspect asupra căruia să-ți îndrepți atenția este starea generală a mașinii, adică a tuturor componentelor sale, pentru a nu descoperi singur pe parcurs defecțiuni despre care habar nu aveai în momentul cumpărării. Aici intră lucruri precum sistemul de încălzire, motorul, bateria mașinii, casetofonul, sistemul de blocare sau orice altceva care te-ar putea determina să plătești sume considerabile de bani pentru reparații al unor daune neproduse de tine.

  1.     Raportul calitate-preț

Nu în ultimul rând, ai grijă ca întotdeauna să faci ca banii pe care îi dai să merite și ai dreptul să beneficiezi de ceva calitativ conform sumei pe care o ai la dispoziție. Pune întotdeauna întrebări despre orice detaliu legat de mașină, asigură-te să aibă dotările pe care ți le dorești și fac să merite banii pe care urmează să îi acorzi. Dacă nu găsești ceva care să te mulțumească din prima, nu te descuraja, continuă să cauți, pentru că la un moment dat vei găsi ceva conform dorințelor tale.

Așadar, acum că ai o idee legată despre cum ar trebui să acționezi atunci când ești în proces de cumpărare a unei mașini la mâna a doua, pune în aplicare tot ce ai citit și întotdeauna încearcă să ai standarde realiste pentru a nu rămâne dezamăgit!

 

Sursă foto: Pexels.com

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.