Adevărul doare în PE! Băsescu le-a dat numele celor care s-au aflat în cârdășie cu Putin

Adevărul doare în PE! Băsescu le-a dat numele celor care s-au aflat în cârdășie cu Putin

Adevărul doare în PE! Băsescu le-a dat numele celor care s-au aflat în cârdășie cu Putin

by October 6, 2022 0 comments

Un moment tensionat a avut loc în Parlamentul European și l-a avut în centru pe fostul președinte al României, europarlamentarul Traian Băsescu. Acesta a citit o listă a foștilor premieri din Europa, care după finalul mandatului s-au angajat la firme rusești ale apropiaților lui Vladimir Putin. În timp ce citea această listă, președintele de ședință i-a tăiat microfonul lui Traian Băsescu sub pretextul că a depășit timpul alocat.

”Avem o altă mare problemă, problema consolidării lui Putin de către demnitari ai Uniunii Europene. Și aici o să enumăr câțiva premieri ai Uniunii Europene care s-au pus în slujba lui Putin după terminarea mandatelor: Schroder e pe buzele tuturor, Matteo Renzi, fost premier italian, angajat la firmă rusească, Christian Kern, fost cancelar austriac, Francois Fillon, fost premier al Franței, Esko Aho, fost premier finlandez, Paavo Lipponen, fost premier finlandez, Karin Kneissl, fost ministru de externe austriac, Hans Schelling, fost ministru de finanțe austriac, și sigur nu putea să lipsească Dominique Strauss Kahn. Cu astfel de oameni în jurul său și în vârful …(microfonul a fost tăiat)

Șeful de ședință, europarlamentarul Rainer Wieland: Mulțumesc mult, dragă coleg Băsescu. Mulțumesc. Colegul! Colegul! Coleg Traian, păstrați ordinea!

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.