CCIB premiază miercuri cele mai performante firme din Bucureşti

CCIB premiază miercuri cele mai performante firme din Bucureşti

CCIB premiază miercuri cele mai performante firme din Bucureşti

by October 5, 2022 0 comments

Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti (CCIB) organizează miercuri ediţia a XXIX-a a evenimentului “Topul firmelor din Bucureşti”, la care participă, alături de manageri, şi reprezentanţi ai administraţiei centrale şi locale, dar şi ai unor organizaţii neguvernamentale – asociaţii profesionale, camere de comerţ şi organizaţii patronale.

“Performanţele celor aflaţi în top la această ediţie sunt cu atât mai meritorii cu cât au fost răsplătite rezultatele obţinute în 2021, al doilea an marcat de criza economică şi sanitară generată de pandemia de Covid-19. Anul acesta, mai mult ca niciodată, premiem viziunea, rezilienţa şi capacitatea de adaptare a modelelor de business la un mediu economic şi social volatil, complicat de reaşezarea lanţurilor de aprovizionare şi distribuţie. Chiar şi în aceste condiţii dificile, comunitatea de afaceri din capitală s-a dovedit a fi, încă o dată, la înălţime”, afirmă Iuliu Stocklosa, preşedintele Camerei bucureştene.

În stabilirea clasamentelor finale au fost luaţi în calcul indicatori, precum: cifra de afaceri netă, profitul din exploatare, rata profitului din exploatare, eficienţa utilizării resurselor umane şi al capitalului angajat, calculaţi în baza a 16 elemente extrase din situaţiile financiare depuse de companii la Ministerul Finanţelor Publice şi la Oficiul Naţional al Registrului Comerţului. AGERPRES

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.