Care sunt jucătorii care vor face diferența în fazele eliminatorii din Europa League

Care sunt jucătorii care vor face diferența în fazele eliminatorii din Europa League

Care sunt jucătorii care vor face diferența în fazele eliminatorii din Europa League

by November 12, 2022 0 comments

Europa League intră în sfârșit în fazele eliminatorii și odată cu încheierea fazei grupelor putem să spunem că știm care sunt marile favorite pentru câștigarea competiției. Dacă luăm în calcul și echipele venite din UEFA Champions League, atunci vom observa că avem un line-up cu adevărat stelar în acest sezon, plin de nume importante și staruri pe teren.

Spre exemplu, ca să știi care sunt echipele care vor avansa ar trebui să fii conștient de unde se află jucătorii care pot oricând să facă diferența într-un meci – alege să pariezi pe Europa League, dar fă-o într-un mod inteligent. Înainte să iei orice fel de decizie, ar trebui să te informezi corespunzător ca să te asiguri că ai toate datele necesare pentru a plasa un pariu în cunoștință de cauză. Pentru că asta va fi unul dintre cele mai importante aspecte de care ar trebui să ții cont: cât de ușor se poate schimba soarta unui meci datorită unui singur jucător. Drept urmare, ai grijă la aceste nume, notează-ți-le și uită-te atent la jocul lor înainte să plasezi pariul la care te gândeai.

Așadar, care sunt fotbaliștii decisivi în acest sezon de Europa League?

  1. Thomas Partey

Cel mai probabil când auzi conceptul de jucători decisivi, te gândești la cei care se află în ofensivă, însă pentru Arsenal jocul lui Thomas Partey, un mijlocaș la închidere, este absolut esențial. Partey protejează defensiva lui Arteta și se asigură că tunarii nu primesc goluri. Asta îi permite lui Arsenal să dezvolte un joc ofensiv bazat pe pressing și recuperarea rapidă a balonului, ceea ce nu ar fi posibil fără o bază defensivă serioasă. Dacă Partey se accidentează, jocul lui Arsenal are de suferit și asta se simte imediat. Este un element cheie al tunarilor, fără îndoială.

2. Robert Lewandowski

Barcelona a suferit o eliminare umilitoare din UEFA Champions League, iar asta va durea pentru fanii catalani. Însă nu trebuie uitat că echipa din Catalonia are în continuare unul dintre cele mai valoroase loturi din lume, iar asta îi va ajuta enorm, nu încape îndoială. În acest lot, cel mai tare strălucește însă veteranul Robert Lewandowski. Polonezul își continuă pe Camp Nou forma extraordinară de la Bayern, iar Barca ar fi încheiat probabil chiar pe ultimul loc grupa din UEFA Champions League dacă nu era Lewandowski. În aceste condiții, el este cel care poate schimba oricând soarta unui meci.

3. Bruno Fernandes

Portughezul a schimbat cu totul jocul lui Manchester United încă de când a venit la club, iar asta se simte și acum, peste doi ani mai târziu. Diavolii nu ar fi unde sunt fără el. Creativitatea sa și pasele sale filtrante fac toată diferența din lume pentru United și Erik ten Hag, iar Bruno este capabil și de un șut de la distanță extrem de periculos care poate pune probleme oricui.

Așadar iată care sunt jucătorii care pot să facă oricând diferența pentru marile favorite la câștigarea trofeului Europa League în 2022.

sursa foto: unsplash.com

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.