Cele mai mari greşeli pe care le poţi face la masa de ruletă

Cele mai mari greşeli pe care le poţi face la masa de ruletă

Cele mai mari greşeli pe care le poţi face la masa de ruletă

by November 16, 2022 0 comments

Cu toate că jocul de ruletă este considerat ca fiind regina jocurilor de cazino, în esenţă ai de-a face cu un joc simplu ca dinamică de desfăşurare. Se lansează o bilă pe o roată şi se aşteaptă ca aceasta să cadă în unul dintre buzunarele acesteia.

Şi tocmai pentru faptul că este atât de simplu jocul de ruletă îşi face şi astăzi noi adepţi. Este fără îndoială ceva magic în rotirea bilei pe roată şi în acele secunde în care bila este nehotărâtă şi nu ştie ce buzunar de pe roată să aleagă.

Dinamica este simplă dar şi pariurile la ruletă sunt la fel de simple. Deşi la prima vedere nu şti cum să navighezi în atâtea variante de pariere, în realitate este extrem de simplu să te descurci. Dar să pui un pariu nu te scuteşte de greşeli, aşa că tocmai despre ele vom detalia în rândurile următoare astfel încât să poţi să le eviţi cu brio.

Jucaţi varianta americană

Când spui Fortuna este imposibil ca acest  nume să nu trezească o rezonanţă adâncă în orice parior. Renumită şi pentru agenţiile sale stradale, sub acest nume se ascunde însă şi o platformă unde toate dorinţele tale de jucător sunt îndeplinite.

Nu contează că eşti un amator de sloturi, jocuri de masă, sisteme de loto sau orice altă secţiune de ofertă la care te gândeşti. Le ai pe toate pe această platformă renumită şi nu îţi mai rămâne decât să faci o selecţie a jocului favorit şi să lansezi în online primul pariu.

Dar dacă ai ales să îţi încerci norocul la jocul de ruletă nu face greşeala să alegi varianta de joc în sistem american. Şi aceasta este o variaţie a jocului de ruletă dar care îţi ia din şansele de reuşită prin simplul fapt că adaugă pe roată încă o diviziune, aceea de dublu 0.

Dacă în ruleta europeană ai doar o singură diviziune cu numărul 0, în cea americană se adăugă şi acest dublu 0. Dacă nu cunoşti datele tehnice care se raportează la marginea de casă poţi cădea uşor în capcana de a alege un joc puţin ofertant.

Dacă în ruleta europeană marginea de casă este stabilită la procentul de 2,72% în cea americană acesta se dublează. Este „de vină” introducerea acestui dublu 0 care nu face decât să crească încasările cazinoului şi să îţi consume bugetul tău de joc.

Deşi pare ofertant să ai pe roata ruletei încă o diviziune, în realitate ai de-a face cu o găselniţă tipic americană menită să suplimenteze semnificativ încasările cazinoului. Evită deci să o foloseşti şi  îndreaptă-te câte variantele mai ofertante ca ruleta europeană sau cea franţuzească.

Foloseşti un sistem

Toată lumea te sfătuieşte să foloseşti un sistem infailibil pentru jocul de ruletă dar care niciodată nu dă randamentul scontat. Mai mult decât atât întâlneşti pe toate platformele de specialitate o mulţime de astfel de sisteme recomandate de către așa-ziși specialişti care îţi garantează de fiecare dată câştigul.

Poate cel mai cunoscut sistem de pariere la ruletă îl constituie sistemul Martingale, cel care se bazează pe un şir matematic de pariere. Acest sistem spune să debutezi cu un pariu de bază pe care să îl dublezi în caz de pierdere.

Dacă obţii în final şi un câştig, sistemul de pariere Martingale promite că îţi recuperezi banii pierduţi dar că ai parte şi de un plus. Singura problemă este că îţi trebuie un buget consistent de joc, dacă ai în vedere că un asemenea sistem se indică a fi aplicat la pariurile cele mai ofertante.

Cum aceste pariuri sunt cele de culoare roşu/negru sau par/impar va trebui să pariezi încă de la început sume consistente pentru a putea aplica cu succes acest sistem de pariere. Nu toţi jucătorii dispun însă de asemenea bugete generoase, aşa încât să aplici acest sistem nu este permisibil chiar tuturor jucătorilor.

Şi chiar dacă ai avea succes cu acesta, pe termen lung cu siguranţă că bugetul tău de joc va suferi. Cea mai bună strategie de abordare a jocului de ruletă este să te gândeşti cum să fi profitabil pe un termen cât mai lung.

Şi ca să pui în practică acest lucru este nevoie să îmbini mai multe abilităţi de joc. Trebuie în primul rând să joci responsabil şi să te abţii de la excese în pariere apoi nu strică să îţi pui mintea la lucru şi să vezi care sunt cele mai frecvente numere şi culori câştigătoare.

Este dacă vrei ceva similar cu număratul cărţilor la jocul de blackjack, unde jucătorii cu experienţă ştiu de fiecare dată cum să bată casă. Încearcă să gândeşti o strategie că a lor, bazează-te pe inteligenţa ta şi în mod cert că vei găsi cea mai profitabilă abordare a jocului de ruletă.

Nu beneficiezi de bonusuri

Să fi client de platforma online şi să nu dai atenţie bonusurilor care te asaltează în fiecare zi este de departe cea mai mare greşeală pe care o poţi face. Dai în acest fel cu piciorul unei oportunităţi de a fi profitabil pe spatele cazinoului şi tu nu profiţi de ea!

Uiţi câţi bani rişti la fiecare învârtire de roată, mai ales că în mediul online jocul de ruletă are o dinamică mult mai rapidă decât într-un cazino fizic. Şi nu crezi că mai bine decât să îţi rişti propriile fonduri financiare mai bine te joci cu cele ale cazinoului?

Dacă ai făcut până acum greşeala să tratezi bonusurile cu atâta nonşalanţă este cazul să îţi schimbi rapid optica. Nimeni nu îţi garantează că un asemenea bonus îţi va şi aduce câştigul de vis dar în mod sigur că-ţi tine finanţele în siguranţă.

Şi da, bonusurile se pot folosi şi la jocul de ruletă şi au termeni şi condiţii de acordare mai mult decât permisibili. Nu fugi deci de nici un bonus, accesează-le pe toate şi încearcă să fi cât mai profitabil pe banii cazinoului.

Concluzie

Când joci la ruletă este imposibil să nu intri în magia acestui joc care a străbătut secole de existenţă. Frumuseţea jocului însă nu trebuie să te facă să faci greşeli peste greşeli pentru că în acest caz magia se va transforma într-o experienţă negativă.

Exclude deci varianta de ruletă americană, îndreaptă-te către cea europeană şi gândeşte o strategie pe termen lung care să îţi aducă profitul dorit. Nu uita că numai jocul responsabil este cheia succesului aşa că încearcă să îl aplici de fiecare dată în joc.

 

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.