Ce accesorii pentru mașină ar fi bine să iei la început de an

Ce accesorii pentru mașină ar fi bine să iei la început de an

Ce accesorii pentru mașină ar fi bine să iei la început de an

by February 1, 2023 0 comments

La început de an fiecare își face lista cu priorități, iar pentru posesorii de autoturisme mașina s-ar putea să fie printre primele locuri la capitolul preocupări. Ei bine, dacă ai o mașină atunci începutul de an este momentul ideal să stabilești ce accesorii noi îți dorești pentru ea sau poate chiar de ce articole ai nevoie pentru a fi înlocuite datorită uzurii.

Printre cele mai populare opțiuni ale șoferilor se numără următoarele:

Un set nou de anvelope

Printre cele mai populare opțiuni sunt anvelopele, așa că dacă știi că ai nevoie de un set nou sau vrei să dai un refresh autoturismului tău le poți adăuga pe listă. Ar fi indicat să cauți anvelope noi în extra sezon, de exemplu dacă vrei unele pentru sezonul cald, poți opta pentru niște anvelope de vară de la Altex, s-ar putea să găsești niște variante la un preț mai bun și de o calitate superioară în același timp.

Un navigator GPS

Pe lista de preferate a șoferilor se numără și sistemele GPS. Nu toate mașinile vin dotate cu o astfel de funcție, așa că dacă îți dorești una ai putea să o adaugi pe lista ta de început de an, astfel încât să îmbunătățești dotările propriei tale mașini în noul an. Lista de prețuri poate varia în funcție de modelul ales, dar și de funcțiile pe care ți le dorești, așa că va trebui să te gândești bine și să adaugi la costul final și partea de asamblare care trebuie făcută la un service de către un specialist.

Senzori de parcare

Un alt lucru adăugat des pe lista dorințelor de către șoferi sunt senzorii de parcare. Aceștia se pot dovedi extrem de utili pentru oricine, mai ales în momentele în care nu parchezi pe locul tău obișnuit și trebuie să te incadrezi astfel încât să nu deranjezi si restul mașinilor deja parcate acolo. Acești senzori nu sunt foarte costisitoare și în timp își vor scoate costul de achiziției prin utilitatea de care vor da dovadă.

Protecție pentru scaune

Husele de protecție pentru scaune sunt un accesoriu ce îți pot asigura un plus de confort atunci când călătorești cu mașina. Acestea vor fi extrem de utile mai ales la drum lung când stai foarte mult timp în aceeași poziție și s-ar putea să resimți disconfort dacă nu ai niște huse de scaun potrivite. Acestea pot adăuga și un element de design diferit la nivelul interior al mașinii tale, așa că dacă vrei o schimbare vizuală pot fi accesoriile ideale pentru acest lucru.

Covorașe auto sau tăvițe pentru portbagaj

Ultimul articol de pe lista noastră sunt covorașele auto sau tăvile pentru portbagaj. Acestea ajută atât la menținerea unui mediu curat în mașină, dar pot contribui și la felul în care se prezintă aspectul său. Așa că dacă cele pe care le ai prezent nu își fac treaba cum ar trebui sau sunt într-o stare destul de uzată, ar trebui să pui pe lista ta și acest tip de accesorii.

Acestea au fost sugestiile noastre pe care le-ai putea adăuga pe lista ta de început de an, pentru a-ți înnoii mașina cu noi accesorii utile. Tu pe care dintre acestea ți le-ai dori?

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.