Cum investesti in 2023? Raspunsuri de la evenimentul The Power Table

Cum investesti in 2023? Raspunsuri de la evenimentul The Power Table

Cum investesti in 2023? Raspunsuri de la evenimentul The Power Table

by March 21, 2023 0 comments

In data de 2 martie 2023 se vor celebra 3 ani de la prima editie a evenimentului The Power Table! 

 

Pe parcursul a 12 editii, expertii au ajutat un numar impresionant de persoane sa ia cele mai bune decizii in materie de investitii profitabile. Pe parcursul a cei 3 ani, echipa The Power Table a reusit sa se reinventeze constant. Astfel,  primul eveniment din tara noastra, dedicat sezonului de raportari financiare la Bursa de Valori Bucuresti, s-a transformat odata cu inceperea pandemiei in primul eveniment dediac Pietei de Capital din Romania, care s-a desfasurat exclusiv in mediul online.

 

The Power Table a venit cu BVBescu Retail Pulse Chart- un indicator important care evidentiaza interesul investitorilor vis-a-vis de companiile care apar in Bursa de Valori Bucuresti, dar si rezultatele financiare analizate pentru mai mult de 30 dintre cele mai relevante companii. 

 

In 2023, The Power Table isi propune sa ofere mai mult decat un simplu eveniment sau o intalnire trimestriala. Editia din martie a anului acesta, este dedicata rezultatelor obtinute de companiile de pe Piata Principala si AeRO. 

 

Statisticile, evolutiile sectoriale, interviurile cu analistii financiari, cu privire la sezonul de raportari financiare aferente rezultatelor din anul 2022 pe Piata Principala si Piata AeRO urmeaza sa fie publicate pe Facebook si LinkedIn.

 

In cadrul primei editii The Power Table din anul 2023, vor fi analizate rezultatele financiare publicare pentru anul 2022 de catre companiile care apar la BVB. 

 

De asemenea, dupa ce se incheie perioada de raportari, vor incepe discutii despre rezultatele publicate de cele mai mari companii listate in randul investitorilor de la BVB. 

 

Vrei sa stii care sunt personalitatile care vor participa la “The Power Table”? acceseaza site-ul ecomunicate.ro! 

 

Cei care vor lua parte la acest eveniment sunt Stefan Musgociu, (Specialist Business Development si Public Affairs la Bursa de Valori Bucuresti) , Cristian Logofatu, (Co-fondator & CFO Bittnet Systems S.A), Catalin Chis, (Presedinte al Consiliului de Administratie LIFE IS HARD) si Mircea Iliescu, (Trainer si Financial Advisor la BVBescu.ro).

 

Stefan Musgociu va discuta despre ce companii s-ar putea lista in 2023, care sunt cele mai noi proiecte ale BVB si va preciza si anumite noutati legate de operationalizarea Contrapartii Centrale. 

 

Cristian Logifatu urmeaza sa analizeze rezultatele financiare ale societatii pentru anul 2022 si sa vorbeasca despre rezultatele financiare ale grupului  Bittnet Systems S.A., dar si despre planurile BNET pentru anul 2023.

 

Catalin Chis va participa la eveniment pentru a atrage atentia asupra rezultatelor financiare ale societatii sale in anul 2022, dar pentru a preciza ce planuri de viitor are pentru anul 2023. 

 

Mircea Iliescu urmeaza sa faca o prezentare detaliata a rezultatelor financiare publicare de cele mai importante 30 de companii listate la Bursa de Valori Bucuresti. 

 

La realizarea evenimentului The Power Table au participat si Bursa de Valori Bucuresti, Life is Hard S.A, Evisara, Financial Intelligence,  Finzoom, Ziarul Bursa, NewMoney, InvestTenergy, Economistul.ro, Club Economic, Romania Durabila si Bucuresti Business, Prahova Business si Reusita TV. 

Cum poti lua parte la eveniment?

 

Accesul la acest eveniment este Gratuit, insa fiecare participat trebuie sa se inscrie si sa astepte o confirmare din parte organizatorilor. Pentru mai multe detalii legate de cum va decurge “The Power Table”, acceseaza site-ul ecomunicate.ro!

 

Accesul la eveniment este GRATUIT, dar necesita inscriere si confirmare din partea organizatorilor.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.