Mina ”Scheletu” și ”mafia” locală. Teancurile de euro, afișate pe ritm de manele

Mina ”Scheletu” și ”mafia” locală. Teancurile de euro, afișate pe ritm de manele

Mina ”Scheletu” și ”mafia” locală. Teancurile de euro, afișate pe ritm de manele

by March 25, 2023 0 comments

Politica și manelele merg mână în mână, în Giurgiu. PSD, care se vrea un partid democrat, cu deschidere europeană, se împotmolește în cultura promiscuă ”de cârciumă”, promovată de liderii săi din acest județ. Teancurile de bani sunt scoase ostentantiv din buzunarele largi ale pantalonilor de trening, și aruncate în mâinile noduroase și încăpătoare,  ale unui lăutar ”de cartier”.

Marian Mina, acest personaj dubios, care sfidează opinia publică, printr-o atitudine de ”mafiot” local, se dă în stambă, în fața unui auditoriu de partid. În ritm de manele, el își afișează opulența în fața fiului ”capo din  tutti capi”, Gabriel Bădălău, care, la masă, asista încântat la spectacolul grotesc al subalternului tatălui său.  ”De la Scheletu pentru Gabi/ De la Gabi pentru Cristina/ De la Gabi pentru Cristina”, urla în microfon manelistul.

Asta se întâmpla prin 2019, când Mina era președintele CJ Giurgiu, iar Niculae Bădălău era șeful PSD Giurgiu. Atunci când firma lui Gabriel Bădălău primea contractele cu statul, pe bandă rulantă. Iar buzunarele președintelui CJ Giurgiu erau pline de teancuri de euro. Oare erau bani fiscalizați? Trecuți în declarația de avere? Ce spune ANAF-ul? Poate ar fi bună o anchetă pe acest subiect.

 

 

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.