Pariuri sportive și cote pentru arte marțiale mixte

Pariuri sportive și cote pentru arte marțiale mixte

Pariuri sportive și cote pentru arte marțiale mixte

by April 25, 2023 0 comments

La cele mai multe case de pariuri, jucătorii își îndreaptă atenția spre câteva sporturi. Însă, dacă vrei să te bucuri din plin de adrenalină și de un sport care îți poate oferi numeroase surprize, este bine ca, la pariuri sportive să îți orientezi atenția și spre alte categorii de sporturi, cum ar fi competițiile de arte marțiale mixte sau UFC.

Varietatea joacă întotdeauna un rol important în alegerile și bucuria pariorilor. Cu cât mai multe opțiuni, cât mai diversificate, cu atât mai bine pentru cei care vor și altceva decât clasicele pariuri pe fotbal, tenis, formula 1, meciuri de handbal, rugby sau basket.  Tocmai de aceea, de pe grila de pariuri a celor mai importante agenții și platforme nu au cum să lipsească cote ufc.

Întrecerile sportive de MMA, ce câștigă din ce în ce mai mult teren în rândul unui public din ce în ce mai larg, merită să fie cât mai bine reprezentate în opțiunile iubitorilor sportului și amatorilor de pariuri sportive.

Și cum Ultimate Fighting Championship sau UFC este cea mai importantă competiție din domeniu, ce are ca scop promovarea artelor marțiale mixte și principalul promotor al întrecerilor de acest tip,  campionatul nu are cum să lipsească din opțiunile de pariuri oferite celor interesați.

Care este specificul pariurilor și întrecerilor din UFC?

UFC este o competiție  ce se adresează celor care iubesc artele marțiale mixte. Acestea sunt un sport de contact, relativ nou, ce îmbină mai multe stiluri de luptă. Datorită pregătirii diferite și adoptării mai multor stiluri, deznodământul fiecărei runde și al meciului este greu de anticipat.

Acest gen de întreceri sunt pe placul celor care iubesc și alte sporturi cu lupte, cum ar fi: box, judo, brazilian jiu jitsu, kickboxing ș.a.

În ceea ce privește posibilitatea de pariere, aceasta se poate desfășura similar altor variante de pariuri pentru sporturi ce implică lupte. Există cote pe învingător sau învingătoare și pe diverse situații de luptă, cum ar fi învingător la runde, KO, durată meci, stiluri de luptă adoptate etc. Cu cât meciul este mai important, cu atât vor fi prezente mai multe opțiuni de cote.

În clipa de față există 12 categorii de greutate pentru care se poate paria, 8 pentru bărbați și 4 pentru femei. Sportul are o organizație, regulament general, un președinte și un proprietar al turneelor UFC. Competițiile din campionat se desfășoară pretutindeni în lume, nu doar în SUA, țara care a organizat primele meciuri din acest campionat, la Denver, Colorado. De la primele meciuri și până astăzi, lucrurile au evoluat foarte mult, atât ca pregătire a sportivilor, cât și în ceea ce privește numărul de practicanți și de luptători profesioniști.

Astăzi întrecerile adună sportivi de performanță din discipline sportive și stiluri de luptă variate. Pe grila de meciuri putem întâlni sportivi care au făcut performanțe și în alte sporturi de luptă, cum ar fi box, brazilian jiu-jitsu, sambo, lupte, muay thai, karate, judo ș.a.

Dacă vrei să pariezi pe meciuri de UFC, ai la dispoziție cote și platforma Betfair. Vârsta minimă regulamentară pentru a putea deschide un cont și a paria este cea de 18 ani.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

<