Viktor Orban refuză să se întâlnească cu Klaus Iohannis

Viktor Orban refuză să se întâlnească cu Klaus Iohannis

Viktor Orban refuză să se întâlnească cu Klaus Iohannis

by October 11, 2023 0 comments

Viktor Orban a plecat din Budapesta exact în ziua vizitei președintelui Klaus Iohannis în Ungaria, după ce România a solicitat o întâlnire între șeful statului român și premierul maghiar, au declarat surse politice pentru Digi24.ro.

Viktor Orban a pretextat că trebuie să efectueze o vizită în Georgia, fiindu-i teamă de o confruntare cu președintele Iohannis, în care i s-ar reproșa, punctual, acțiunile sale pe teritoriul României, discursurile provocatoare de la Tușnad, aderența la valorile europene, sprijinul pentru Ucraina sau aderarea Suediei la NATO. Vizita oficială a lui Klaus Iohannis în Ungaria a fost pregătită încă din primavară, deci „fuga” lui Viktor Orban din Budapesta exact în ziua în care delegația României se afla în țara vecină nu poate fi justificată prin urgenta deplasării în Georgia.

Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/stiri/externe/surse-viktor-orban-a-refuzat-sa-se-intalneasca-cu-klaus-iohannis-sub-pretextul-ca-e-plecat-din-tara-2537753

Informaţiile publicate pe site-ul Digi24.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.