Justiția românească, o mizerie. Cine face dreptate copiilor noștri?

Justiția românească, o mizerie. Cine face dreptate copiilor noștri?

Justiția românească, o mizerie. Cine face dreptate copiilor noștri?

by February 12, 2024 0 comments

Justiția românească își arată, în fiecare zi, fața murdară și plină de reziduri umane. Un sistem ticăloșit, creat de politicieni corupți, interesați să creeze o castă privilegiată, imună și iresponsabilă în fața societății. O dictatură a deciziilor definitive și irevocabile, care crează tumori în conștiința românilor.

O vorbă de dub, desprinsă din viața de zi cu zi, spune: ”mori cu dreptatea în mână”. Un adevăr dureros care bântuie și dezlănțuie frustrări  și anxietate printre oamenii cinstiți ai acestei țări. Trebuie să spunem răspicat, fără tăgadă: am creat un monstru de care nu se poate atinge nimeni. O tagmă de profitori, foarte bine plătiți din banii noștri, îmbuibați, de la 40 de ani,cu pensii speciale, totul pe spatele și contra noastră. Din păcate, nimic nu mai este de făcut. Mai ales că magistrații au primit imunitate pe viață de la complicii lor, politicieni, direct interesați să-i protejeze în fața bunului simț și al eticii morale.

Un caz revoltător ne arată mizeria din sistemul judiciar. Sentințe parcă desprinse dintr-o lume distorpică se dau, pe bandă rulantă, la Tribunalul Bihor. O familie este pe cale să fie distrusă în urma unor acuzații de alienare parentală, venite din partea unei mame iresponsabile.  Este vorba de soții Talpoș, Alexandru ( fost Andor) și Diana, care au primit sentință de condamnare de 5 și 4 ani de pușcărie, pe motiv că aceștia i-au întors pe copii împotriva mamei lor. La noi, 5 ani de pușcărie nu i-au nici criminalii din culpă, aștia scapă cu suspendare.

Dar victime în această speță nu sunt părinții, aici nu este vorba despre niște adulți care dau naștere unor copii, ce au devenit apoi, unealtă de răzbunare pentru o mamă depravată.   Aici, în acest dosar, victime sunt copiii, Dariana și Eric, care sunt târâți prin procese, prin anchete, de ani de zile, supuși unor nenumărate interogatorii venite din partea unor instituții incapabile să protejeze drepturile minorilor. De ani de zile, o mamă isterică și-a târât copiii prin sălile tribunalelor, de dragul unei lupte personale.

În toată această dramă familială, justiția și-a demonstrat , încă o dată, inabilitatea de a face dreptate românilor. Incompetență și corupție!  Soțul inculpat primește, în primă instanță, 7 ani de pușcărie, iar  soție sa, tot atâția ani. Pentru ce? Infracțiuni inventate !Cei doi sunt pedepsiți de judecători pentru că au avut grijă de cei doi copii, că le-au asigurat confortul unei familii, le-au construit un viitor și le-au redat demnitatea.

Ce se va întâmpla cu copiii familiei Talpoș, în urma unei decizii definitive? Ei vor rămâne pe drumuri, total pierduți în hățișurile unei societăți iresponsabile. Cine câștigă? Mama naturală a celor doi prunci, care se răzbună pe fostul soț, folosindu-se de tarele din justiția românească. Trebuie precizat că cei doi copii refuză cu obstinație să se întâlnească cu mama lor, cu atât mai mult nu vor să locuiască cu ea. De ce? Pentru că  am fost bătuți și lăsați în voia sorții, când erau mici, iar singură soluție pentru a supraviețui, a fost  să aleagă căminul oferit de tatăl lor, care și-a asumat rolul de părinte, educator și formator.

Ce se va întâmpla în perioada următoare? Se așteaptă judecarea  apelului,  la Curtea de Apel Bihor, acolo, poate, se vor găsiți, totuși niște judecători care nu și-au uitat menirea: să facă dreptate, unei  familii, care s-a luptat pentru copiii ei.

Ancheteonline.ro s-a ocupat, pe-n delete de acest caz, strigător la cer. Vom continua să facem dezvăluiri, în exclusivitate, despre soarta familiei , mai ales despre  situația în care se află copiii acesteia, Dariana și Eric.

La Oradea, bătaia este ruptă din rai, iar justiția e ”din pix”. Drama unor copii, terorizați de propria lor mamă

Protectorii copiilor abuzați de mama lor, victime ale dosarului penal. Mărturiile mincinoase ale concubinului și ale polițistului

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.