Afacerea ”stadionul”. Voloșevici, o rușine pentru Ploiești

Afacerea ”stadionul”. Voloșevici, o rușine pentru Ploiești

Afacerea ”stadionul”. Voloșevici, o rușine pentru Ploiești

by April 29, 2024 0 comments

Stadionul municipal Ilie Oană a fost vaca de muls pentru primarul Andrei Voloșevici, atât în primul mandat, 2008-2012, cât și în actualul mandat (2020-2024). O sursă sigură și constantă de bani de la bugetul local și național, care, potrivit surselor noastre, i-ar fi alimentat comisioanele încasate prin intermediul clientelei politice.

Prietenul lui Andrei Voloșevici, omul de afaceri Dan Capră, a reușit să pună mâna pe marca clubului ”Petrolul Ploiești”, în condiții dubioase. În loc să rămână ca bun al municipalității, Voloșevici s-a înhăitat cu acest personaj dubios pentru căpușarea echipei de fotbal, mult iubită de ploieșteni. Capră, un fost ospătar, potrivit presei locale, este cunoscut în oraș ca un client al interlopilor și cămătarilor.

Sursele noastre spun că acest Capră s-ar fi obligat că aducă investiții la stadion, de 500.000 de euro. Pentru ce era nevoie de acești bani, de vreme arena sportivă era deja finalizată cu fonduri locale și de la bugetul național de stat, iar echipa primea deja finanțare, de la Primărie, pe căi legale?

În cele din urmă s-a ajuns în situația în care Petrolul Ploiești să își declare falimentul, prin ”grija asigurată de finanțatorul echipei, Dan Capră. Cuplul Voloșevici-Capră a căpușat echipa de fotbal, până a dus-o la insolvență. Potrivit surselor noastre, firma Vialnsolv, cea care gestiona falimentul clubului, ar fi scos la licitație multe active ale stadionului, printre care canapele, scaune, LCD-uri, băncile de rezervă, o parte din stația de sonorizare, achizionatede finanțatorii echipei ed fotbal, Chindia Târgviște.

Toate acestea s-au petrecut în mandatul primarului Andrei Voloșevici, o rușine pentru municipiul Poiești, dar mai ales pentru suporterii înfocați al Petrolului.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.